GeForce uygulaması ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. GeForce uygulaması ne işe yarar?
  2. GeForce Now kimler kullanabilir?
  3. GeForce Experience hangi tuşla açılır?
  4. Ekran Kartı Sürücüsü Güncelleme ne işe yarar?
  5. Pil kullanımını optimize etmek ne demek?
  6. GeForce Now herkes kullanabilir mi?
  7. ShadowPlay hangi tuşla açılır?
  8. GeForce Experience oyun içinde nasıl açılır?

GeForce uygulaması ne işe yarar?

Geforce now eski donanıma sahip olan bilgisayarlarda yeni teknoloji oyunların oynanmasını sağlayan bir sistemdir. Kendi bilgisayarınızdan Almanya da yer alan gelişmiş bir bilgisayarın sistemini bağlanarak dilediğiniz oyunu oynayabileceğiniz bir oyun oynama sistemidir.

GeForce Now kimler kullanabilir?

GeForce NOW, favori PC oyunlarınızı NVIDIA bulut veri merkezlerinden yayınlar ve desteklenen herhangi bir cihazda bunu kullanabilirsiniz. GameStream ise, oyunlarınızı sahip olduğunuz GeForce RTX veya GTX destekli PC'nizden SHIELD'ınıza aktarmaya olanak tanır.

GeForce Experience hangi tuşla açılır?

Decapat. CTRL+alt+Z yapınca ekrana gelen GeForce Experience kısmı yüzünden bazı programlarda zorlanıyor, örnek: CS6, geri kısayolu olan CTRL+alt+Z yapınca ekrana bu geliyor.

Ekran Kartı Sürücüsü Güncelleme ne işe yarar?

Evet, ekran kartı sürücüsü güncellemek çoğunlukla performansı artırır ve sorunları çözer. Benzer şekilde işletim sisteminiz de güncel Windows olmalıdır. Ya da bulunduğunuz dönemdeki en güncel Windows ne ise o.

Pil kullanımını optimize etmek ne demek?

a. Gelişmiş optimizasyon : Pil ömründen daha fazla tasarruf etmek için uygulamaların arka plandaki etkinliklerini daha yoğun bir şekilde kısıtlar ve Bazı uygulamalar tekrar açılıncaya kadar bildirim almayabilirler.

GeForce Now herkes kullanabilir mi?

GeForce NOW, favori PC oyunlarınızı NVIDIA bulut veri merkezlerinden yayınlar ve desteklenen herhangi bir cihazda bunu kullanabilirsiniz.

ShadowPlay hangi tuşla açılır?

NVIDIA ShadowPlay yer paylaşımı ve NVIDIA ShadowPlay nasıl kullanılır . Aşağıda listelenmiştir: FPS sayacını açmak / kapatmak için 'Alt + F12'. Başka bir deyişle, FPS sayacını açmak veya kapatmak için kullanılır. Galeriye bir ekran görüntüsü kaydetmek için 'Alt + F1'.

GeForce Experience oyun içinde nasıl açılır?

Oyun içi yer paylaşımını açmak için arayüz üzerindeki ayarlara (çark simgesi) tıkladıktan sonra Genel sekmesinde bulunan 'Oyun içi yer paylaşımı' seçeneğini aktif edebiliriz. Oyun içinde bu arayüze ulaşmak ve çeşitli özellikleri kullanabilmemiz için hazır kısayollar mevcut.