Ocean propolis sprey ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ocean propolis sprey ne işe yarar?
  2. Orzax Ocean propolis sprey ne işe yarar?
  3. Ocean propolis yeşil Brezilya ne ise yarar?
  4. Ocean propolis ne kadar?
  5. Ocean propolis yeşil Brezilya nasıl kullanılır?
  6. Ocean propolis nedir?
  7. Saraçoğlu propolis damla nasıl kullanılır?

Ocean propolis sprey ne işe yarar?

Sprey formda olan propolis boğaz enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olarak boğaza sıkılarak, şurup ise öksürük ve ağız yaraları için uygulanır. Toz formunda olan propolisin ise bal ile birlikte tüketildiğinde daha etkili olduğu bilinir. İçeceklere ve yoğurda eklenerek tüketilebilir.

Orzax Ocean propolis sprey ne işe yarar?

Propolis, arıların bitki sap, yaprak ve tomurcuklarından topladığı güçlü antibakteriyel ve antioksidan etkilere sahip bir üründür. Kullanım Önerisi: Yetişkinler için; günde 3 defa 2'şer kez, 4-10 yaş grubu çocuklar için; günde 3 defa 1'er kez püskürtme şeklinde kullanılması önerilir. Gıda Takviyesidir.

Ocean propolis yeşil Brezilya ne ise yarar?

İnsan vücudundaki virüs ve bakterileri yok ederek vücudun hastalıklarla savaşmasına yardımcı olur. Hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından rahatlıkla tüketilebilir. Günlük antioksidan ihtiyacınızı karşılamanız ve hastalıklara karşı bağışıklığınızı sürekli güçlü tutabilmeniz için doğal bir çözümdür.

Ocean propolis ne kadar?

Fiyat Analizi. Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 29,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 20,00 TLŞu Andaki Fiyat: 29,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.

Ocean propolis yeşil Brezilya nasıl kullanılır?

Ocean Propolis İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer ve Uygulama ve Araştırma Merkezi kurum iş birliği ile geliştirilmiştir. Sprey formu ile kolay kullanım avantajı sağlar. Yetişkinler için; günde 3 defa 2'şer kez, 4-10 yaş grubu çocuklar için; günde 3 defa 1'er kez püskürtme şeklindedir.

Ocean propolis nedir?

Ocean Propolis, patentli üretim teknolojisi M.E.D.* ile ekstrakte edilmiş yeşil Brezilya propolisi içeren gıda takviyesidir. Standardize, yüksek kalite standartlarında, kimliği tanımlanmış polifenoller içeren propolis içeriği sunar. Güvenirliği yapılan bilimsel araştırmalarca kanıtlanmıştır.

Saraçoğlu propolis damla nasıl kullanılır?

Katı halde alınan propolisi rendeleyerek 1 yemek kaşığı süt ile karıştırıp propolis yüz maskesi olarak kullanabilirsiniz. Mide ve bağırsak problemleri için ise 100 mililitre sıcak su içerisine 15-20 damla propolis damlası kullanılabilir. Cilt yaraları, mantar enfeksiyonları, uçuklar için propolis yağı kullanılabilir.