Vodafone SIM kart kalıcı olarak engellendi ne demek?

İçindekiler:

  1. Vodafone SIM kart kalıcı olarak engellendi ne demek?
  2. PIN 2 nedir?
  3. Akıllı telefon SIM kart yeri nasıl açılır?
  4. Telefonda servis yok ne demektir?

Vodafone SIM kart kalıcı olarak engellendi ne demek?

PIN 1 kodunun yanlış girilmesi sebebiyle bloke olan SIM kartınıza yeniden erişebilmek için, 8 haneli PUK 1 şifresini girmeniz gerekir. PIN 1 kodunun aksine, PUK 1 kodu değiştirilemez ve 10 defadan fazla hatalı girildiğinde SIM kartınız kalıcı şekilde bloke olur; dolayısıyla SIM kart değişikliği yapmanız gerekir.

PIN 2 nedir?

PIN 2 kodu, telefonunuzun menülerindeki bazı güvenlik ve hafıza seçeneklerini aktif hale getirmek ya da bunu iptal etmek için kullanılan 4 haneli özel bir şifredir. PIN 2 kodu, üç defadan fazla yanlış girildiği takdirde kart geçici olarak bloke olur. PUK 2 kodunu kullanarak blokeyi kaldırabilirsiniz.

Akıllı telefon SIM kart yeri nasıl açılır?

SIM kartı yuvasını açmak için aparatını bulamazsanız ataş işinize yarayacaktır. Ataş gibi bükülen bir metal olduğu için ataşın bir ucunu düz hale getirerek SIM kartı yuvasının kapağının hemen üstünde bulunan küçük deliğe ataşı yerleştirin ve hafifçe itin. Böylece SIM kartı yuvanız kolayca açılacaktır.

Telefonda servis yok ne demektir?

iPhone'unuz “servis yok” diyorsa, Wi-Fi bağlantısı yapmadığınız sürece arama yapamaz, SMS gönderemez veya internete bağlanamazsınız.