Philips Saç düzleştirici tarak ıslak saça uygulanır mı?

İçindekiler:

  1. Philips Saç düzleştirici tarak ıslak saça uygulanır mı?
  2. Saç düzleştirici ıslak saça uygulanır mı?
  3. Nemli saça maşa yapılır mı?
  4. Saç düzleştirici tarak alırken nelere dikkat edilmeli?
  5. Taraklı düzleştirici saça zarar verir mi?

Philips Saç düzleştirici tarak ıslak saça uygulanır mı?

Islak veya nemli saçı şekillendirme Philips Saç Şekillendiriciyi kuru saçta kullanmanızı öneririz. Bunun nedeni, ıslak saçın yüksek sıcaklıkta hasar görmeye daha meyilli olmasıdır.

Saç düzleştirici ıslak saça uygulanır mı?

Islak saçlara ise kesinlikle düzleştirici uygulanmamalı. Nemli saç çok daha çabuk kırılabildiği için bir anda aşırı sıcak bir yüzeyle karşılaştığında saç telleri kırılıyor ve kırıklar oluşuyor. Bu nedenle duştan sonra tamamen kuruduktan sonra ve aşırı sıcak dereceye ayarlamadan saçların düzenleştirilmesi gerekiyor.

Nemli saça maşa yapılır mı?

Saçı kurutmadan şekillendirmek Saçlarının yıpranmaması ve dalgalarının hacimli görünmesi için saçlarının tamamının kuru olması gerekir. Saç diplerinin nemli olması bile maşanın etkisini azaltacak, daha sönük dalgalar elde etmene yol açacaktır. Saçlarını tamamen kuruttuktan sonra maşa yapmaya başlayabilirsin.

Saç düzleştirici tarak alırken nelere dikkat edilmeli?

Saç düzleştiricilerin en yüksek ısı ayarı 230 civarıdır ancak unutulmamalıdır ki saç, oldukça hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptir. Eğer çok kalın telli ve gür saçlarınız varsa en fazla 200 dereceyi; daha ince telli ve yıpranmış saçlarınız varsa 160 santigrat dereceyi geçmemeniz saç sağlığınız açısından önemlidir.

Taraklı düzleştirici saça zarar verir mi?

Her ne kadar hayatımızı kolaylaştıran, saçlarımızın anında daha düzgün görünmesini sağlayan bir alet olsa da, saç düzleştirici taraklar ısıyla saçı şekillendiriyor ve ısının saça zarar verdiği bir gerçek.