Madeleb Selin Ciğerci ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Madeleb Selin Ciğerci ne işe yarar?
  2. Madeleb nasil bir krem?
  3. Madeleb sahtesi nasıl anlaşılır?
  4. W-Lab kremleri nasıl kullanılır?

Madeleb Selin Ciğerci ne işe yarar?

Cilt lekelerini giderici ve onarıcı etkiye sahip kremdir. Cildin renk tonunu dengeler ve daha açık bir tona kavuşturur. Madeleb cildi beyazlaştırıyor! Cilt beyazlaştırma etkisi sayesinde kadınların cildi adeta parlıyor ve çok canlı görünüyor.

Madeleb nasil bir krem?

Madeleb, kuru ve tahriş olan ciltlerin daha çabuk nemlenmesine ve iyileşmesine sağlayan bitkisel kaynaklı bir kremdir. Sivilce, siyah nokta ve kırışıklık gibi cilt sorunlarının tedavisinde kullanılan madeleb krem, düzenli kullanılması durumunda cildin daha yumuşak ve bakımlı kalmasını sağlamaktadır.

Madeleb sahtesi nasıl anlaşılır?

Madeleb Krem Sahtesi Nasıl Anlaşılır ?
  1. Öncelikle ilk dikkat etmeniz gereken konu fiyat konusudur. Piyasa değerinin çok altında satış yapan hiçbir yere güvenmeyiniz.
  2. Madeleb Krem orijinal kutusunun üzerinde hologramlı barkod bulunur. Bu hologramlı barkod sahtesinin üzerinde bulunmaz.

W-Lab kremleri nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Günde 2 kez cildinize uygulayabilirsiniz, kuru ciltlerde bir kez uygulanması tavsiye edilir. Tüm cilt tiplerine uygundur. Centella asiatica bitkisinin ham maddesi cildi onaran hücre yenileyen yaraları iyileştiren bir etkiye sahip kremdir. Günde iki kere kullanılabilir.