God of War hikayesi nedir?

İçindekiler:

  1. God of War hikayesi nedir?
  2. God of War 4 Loki kimdir?
  3. Baldur God of War kimdir?
  4. Kratos un oğlu kimdir?
  5. Kratos eşi kimdir?
  6. God of War devamı gelecek mi?
  7. God of War ana hikayesi kaç saat?
  8. God of War tyr kim?
  9. Kratosun oglu kimdir?
  10. Kratos u kim öldürüyor?
  11. Baldur ne tanrisi?

God of War hikayesi nedir?

Özet. Sparta ordusunun komutanı olan Kratos, savaşı kaybetmektedir ve ölmek üzere iken savaş tanrısı Ares'ile yaptığı anlaşmaya göre Ares, Kratos'un düşmanlarını yok edecek, Kratos ise Ares'in hizmetine girecekti. Fakat Ares, Kratos'u kandırır ve Kratos'un ailesini (karısını ve kızını) öldürmesine neden olur.

God of War 4 Loki kimdir?

Loki, aslında bir Buz Devidir. Babası Farbauti annesi ise Laufey'dir. Aesir Tanrılarının Buz Devleriyle olan savaşlarında, Tanrılara önemli bilgiler vermişir. Odin, Loki'nin yardımını kabul etmiş ve kendisini kan kardeşi olarak Aesir Tanrılarının yanına almıştır.

Baldur God of War kimdir?

Balder, İskandinav tanrılarından Odin ile Frigg'in oğlu. Karısı Nanna, oğlu ise Forseti'dir. Işık, neşe, saflık, güzellik, masumiyet ve barış tanrısıdır. Tanrılar ve insanlar tarafından çok sevilirdi, iyiliği ile dikkat çekerdi.

Kratos un oğlu kimdir?

Twitter'dan oyunun yönetmeni Cory Barlog ile iletişime geçen Banin'in aldığı cevapsa, “Kratos'un oğlunun adı Atreus,” oldu. Şimdiye kadar Kratos ve Atreus için ortaya birçok teori atılmıştı.

Kratos eşi kimdir?

Hikaye ilerledikçe Kratos, oğluna eskiden kendisinin bir tanrı olduğunu ve kendi babasını öldürdüğünü söyler. Oyunun sonunda ise eşinin Jounteim'lı bir dev olduğunu ve eşinin oğluna isim olarak Loki koyduğunu öğrenir.

God of War devamı gelecek mi?

God of War serisinin dokuzuncu, kronolojik olarak da dokuzuncu olan oyun 2018 yapımı God of War oyununun devamı niteliğinde olacak. ... God of War: Ragnarök, 2021'in en çok beklenen oyunlarından biri olarak kabul edildi.

God of War ana hikayesi kaç saat?

Ana hikayesi yaklaşık 20 saat, dünyasını özgürce keşfetmesiyle beraberse 40 saatin üstünde bir oyun tecrübesi sunan God of War'da ana görev odaklı ilerlemek yerine İskandinav topraklarını keşfetmek hem enfes doğayı görmek, hem de Kratos ve Atreus ikilisini daha güçlü hale getirmek için önemli.

God of War tyr kim?

Tyr, Tek eli ve gözünün olmadığı belirtilen, İskandinav Mitolojisi'nde zafer ve adalet tanrısıdır. Simgesi yukarı doğru ok şeklindedir. Güney Cermenlerinde "Ziu" olarak bilinir.

Kratosun oglu kimdir?

Fabiano Banin isimli oyuncu müzik dosyasını indirip incelediğinde dosyada “Kratos ve Atreus için bir tanıtım,” yazısını görmüş. Twitter'dan oyunun yönetmeni Cory Barlog ile iletişime geçen Banin'in aldığı cevapsa, “Kratos'un oğlunun adı Atreus,” oldu.

Kratos u kim öldürüyor?

Zeus, Kratos'u Blade of Olympus ile öldürür.

Baldur ne tanrisi?

Balder, Baldr, Baldur İskandinav Mitolojisinde Tanrı Odin ve eşi Frigg'in oğlu, Nanna'nın eşi, Brono'nun babası olan ışık, neşe, güzellik, masumiyet ve uzlaşma tanrısının adıdır.