Ethica Hastanesi sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Ethica Hastanesi sahibi kim?
  2. Elektroterapi ne işe yarıyor?
  3. Ethica Hastanesi SGK anlaşması var mı?
  4. Özel Ethica incirli hastanesi nasıl gidilir?
  5. Estetica Ataşehir sahibi kimdir?
  6. Ethica sigorta nedir?
  7. Ethica incirli hastanesi ne zaman kuruldu?
  8. Dr Murat Akdoğan kaç yaşında?
  9. Fizik tedaviden sonra nelere dikkat etmeliyiz?
  10. Estetica Ataşehir kimin?

Ethica Hastanesi sahibi kim?

Sağlık alanında Ethica ve Estethica hastanelerinin sahibi ve inşaat alanında geçtiğimiz ay Bodrum'da açılan Lux* Bodrum'un yatırımcısı Murat Akdoğan ile yatırımlarını, kariyerindeki dönüm noktalarını ve geleceğe yönelik hedeflerini konuşmak üzere bir araya geldik…

Elektroterapi ne işe yarıyor?

Çok yaygın bir kullanım alanı olan elektroterapi tedavisi, kronik ya da akut ağrılı hastalıklarda kan dolaşımını artırmak, kas spazmını çözmek, ödemi azaltmak ve yok etmek ile ağrı kesici etki oluşturmak için kullanılır.

Ethica Hastanesi SGK anlaşması var mı?

Ethica İncirli Hastanesi'nde SGK (SSK, Emekli Sandığı, Bağ-kur), Özel Sağlık Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası mensuplarına hizmet verilmektedir.

Özel Ethica incirli hastanesi nasıl gidilir?

Bakirköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Ethica İncirli Hastanesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 72T, 73, 92, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME, AVCILAR - ZINCIRLIKUYU, BEYLIKDÜZÜ - ZINCIRLIKUYU.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M1A.

Estetica Ataşehir sahibi kimdir?

İŞADAMI Murat Akdoğan, 25 yıl büyük emek verdiği Baymak'ı 2013 yılında Hollandalılara sattıktan sonra sağlık ve turizm sektörüne girdi. Sağlık alanında Ethica ve Estethica markalarına yatırım yaptı, Türkiye'nin en büyük estetik hastanesini kurdu.

Ethica sigorta nedir?

Ethica Sigorta trafik sigortası; olası bir kaza durumu yaşadığınızda diğer araç/araçlar veya kişilere verebileceğiniz zararlar durumunda sizleri koruma altına alan 918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na tabi olan bir sigorta ürünüdür. Ethica trafik sigortası; kaza durumunda karşı tarafın olası hasarlarını karşılar.

Ethica incirli hastanesi ne zaman kuruldu?

2007 yılında kurulan Ethica İncirli Hastanesi ile sektöre giren grup, 2008'de Estethica Bakırköy Tıp Merkezi'ni açtı. 2010'da Estethica Ataşehir Tıp Merkezi'nin açılışını, 2011'de Estethica Levent Hastanesi takip etti.

Dr Murat Akdoğan kaç yaşında?

Murat Akdoğan, 1985 yılında dünyaya geldi. 36 yaşında genç bir iş adamıdır.

Fizik tedaviden sonra nelere dikkat etmeliyiz?

Fizik tedavi uygulamaları sonrasında; hasta otururken muhakkak sırt bölgesine, destekleyici bir yastık koymalıdır. Böylelikle bel bölgesinin şekli bozulmayacak olup, korunacaktır. Araç kullanacak kişiler ise aracın pedallarına göre koltuğunu ayarlamalı ve asla pedallara ulaşma konusunda zorluk çekmemelidirler.

Estetica Ataşehir kimin?

ethica Sağlık Grubu'nun bir parçası olan estethica; Ataşehir, Bakırköy, Nişantaşı ve Levent lokasyonlarında hizmet veren; gelişmiş teknolojiler, alanında uzman doktorlar ve tecrübesiyle, Türkiye'de ve Avrupa'da kendisini kanıtlamış, güvenilir estetik cerrahi hastanesidir.