Kasko fiyatı neye göre hesaplanır?

İçindekiler:

  1. Kasko fiyatı neye göre hesaplanır?
  2. En kapsamlı kasko hangisi?
  3. Kasko sorgulama nasıl yapılır?
  4. Kasko sigortası neye göre belirlenir?
  5. Araç kaskosu iptal edilir mi?
  6. Aracın kasko değeri neyi ifade eder?
  7. Full kasko ne işe yarar?

Kasko fiyatı neye göre hesaplanır?

Kasko değeri; araç marka, model ve üretim yılı doğrultusunda belirlenir ve aracınızın ortalama piyasa değerini belirtir. Yani aracın modeli, markası ve üretim yılı, aracınızın piyasa değerinde olduğu gibi kasko sigortasının fiyatını belirlemede de doğrudan etkilidir.

En kapsamlı kasko hangisi?

Genişletilmiş Kasko Ve Tam Kasko Arasındaki Farklar Tam kasko sigortası hem ana teminatları hem de ek teminatları kapsar. En kapsamlı kasko sigorta çeşididir. Diğer kasko çeşitlerine göre ücreti daha yüksektir.

Kasko sorgulama nasıl yapılır?

Kasko sigortası konusunda detaylı bilgi almak ve en uygun kaskoyu satın almak için Sigortam.net sitesinden veya 444 24 00 numaralı telefondan bize ulaşın.

Kasko sigortası neye göre belirlenir?

Kaza sonrası ödenen tazminatın yanı sıra yanma, çarpılma, çalınma, aracın kullanılamayacak duruma gelmesi durumunu da kapsamaktadır. ... Sahip olunan aracın modeli, yaşı kasko sigortalarının değerini belirler. Araç sahibinin talebine göre farklı teminatlar da poliçeye eklenerek kasko sigortası bedeline ulaşılır.

Araç kaskosu iptal edilir mi?

Kasko sigortası, zorunlu değildir ve sigortalının talebi ile kolaylıkla iptal edilebilir, ancak aracın başına gelebilecek zararlar kasko sigortasından çok daha fazla maliyete sebep olma olasılığından dolayı iptal ettirilmesi tavsiye edilmez.

Aracın kasko değeri neyi ifade eder?

Kasko değeri, sigorta poliçeniz hazırlanırken ilk karşılaşacağınız terimlerden biridir. Araç kasko değeri kasko fiyatını belirlemeyi sağlayan araç bedelidir. Bu değer, motorlu taşıtlar vergisi ödenirken de temel alınır. ... Aracınız ister ikinci el ister sıfır olsun, kasko poliçeniz düzenlenirken bu listeden yararlanılır.

Full kasko ne işe yarar?

''Full'' kelimesinin anlamı gibi ''her şeyi kapsayan–tam–dolu'' anlamına gelir. Full kaskoda sigortalılar, risklerin tamamından korunabilir ve hem kaskonun ana teminatlarının hem de ek teminatların tamamından faydalanabilir. Full kasko sigortasına ''tam kasko'' adı da verilir.