Dunlop saat su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Dunlop saat su geçiriyor mu?
  2. Dijital saatler su geçirir mi?
  3. Dunlop kol saati nasıl ayarlanır?
  4. Saatlerdeki ATM nedir?
  5. 5 bar ne demek?
  6. Saatleri nasıl ayarlanır?

Dunlop saat su geçiriyor mu?

Dunlop Saat ile Suya Meydan Oku Üretim aşamasında yüksek hava basıncı, yüksek su basıncı, sıcaklı ve mekanik gerilim direnci gibi testlere tabi tutularak su geçirmezliği garanti altına alınan Dunlop spor saat bu üstün performansıyla neredeyse her ortamda üstün güvenlik sağlıyor.

Dijital saatler su geçirir mi?

Suya ve sert hava koşullarına karşı geliştirilen dijital saatler, daha rafine zevkleri olanlar için farklı renk ve malzemelerle birlikte sunulur.

Dunlop kol saati nasıl ayarlanır?

Saatin Ayarlanması 1) Saniye kolu saatin 12 pozisyonundayken İkinci klik tepeyi ikinci klik sesini duyana dek dışarı (Saat ayarı) çekerek saniye ibresinin durmasını sağlayınız. 2) Tepeyi döndürerek ibreleri Tarih ayarlayınız. 3) Saat sinyalinden sonra tepeyi 24-saat ibresi yerine itiniz.

Saatlerdeki ATM nedir?

ATM, atmosfer için kısa bir terimdir ve suyun üzerindeki hava basıncını ifade eder. İlk olarak, deniz seviyesindeki normal basınç 1 ATM'dir. 10 ATM, basitçe saatin su basıncına yenik düşmeden deniz seviyesindeki basıncın on kat fazlasına dayanabileceği anlamına gelir.

5 bar ne demek?

50M(5ATM) Water Resistance // 50 Metreye Kadar Suya Dayanıklı: Herhangi bir şeyi yıkarken, koşu yaparken kullanabilirsiniz. Dalış, su kayağı, tüple dalış gibi aksiyonlarda su dayanıklılığı özelliğini yitirir.

Saatleri nasıl ayarlanır?

Saat, tarih ve saat dilimini ayarlama
  1. Telefonunuzun Saat uygulamasını açın.
  2. Diğer. Ayarlar'a dokunun.
  3. "Saat"in altında yerel saat diliminizi seçin veya tarih ve saati değiştirin. Farklı bir saat dilimindeyken yerel saat diliminiz için bir saati görmek veya gizlemek istediğinizde Otomatik ev saati'ne dokunun.