Papara hesabı güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Papara hesabı güvenilir mi?
  2. Papara yasal mı?
  3. Papara kart nereden alinir?
  4. Papara Black Card nereden alinir?
  5. Papara onaysız hesap para gönderebilir mi?

Papara hesabı güvenilir mi?

Papara Kart'ın güvenilirliği Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından işlem yapmasına izin verilmiş ve onaylanmıştır. Bu sayede tüm bankalar ile güvenli bir şekilde anlaşma yapılmıştır. Ayrıca sistem üzerinde sağladığı kolaylıklar sayesinde kart ile alakalı şikayet yok denecek kadar azdır.

Papara yasal mı?

Ayrıca Papara BDDK onaylı olduğu için kesinlikle yasaldır.

Papara kart nereden alinir?

PAPARA KART NEREDEN ALINIR? Papara Lite Card; D&R, Teknosa, Hepsiburada, Gittigidiyor, Kidega, ya da N11 üzerinden satın alınabiliyor. Kartı alırken ödenen 5 TL ücret tutarı, kart aktifleştirildikten sonra iade edilmektedir.

Papara Black Card nereden alinir?

Papara Black Card nasıl alınır? Papara Black Card isme özel basılan bir kart. Dolayısıyla mağazadan gidip almanız mümkün değil. Papara'ya kayıtlı müşteriler uygulama üzerinden talep edebiliyorlar.

Papara onaysız hesap para gönderebilir mi?

Onaysız veya onaylı hesabı olup banka hesabından Papara hesabına para yatırmamış kullanıcılar diğer Papara kullanıcılarına para gönderemezler. Diğer Papara kullanıcılarına ve banka hesaplarına gönderebileceğin aylık toplam transfer adedi limiti hesap tipine göre aşağıdaki gibi değişmektedir.