Discord da görüntülü konuşma var mı?

İçindekiler:

  1. Discord da görüntülü konuşma var mı?
  2. Discord sesli konuşma en fazla kaç kişi?
  3. Discord da kamera nasıl kapatılır?
  4. Discord arama nasıl yapılır?
  5. Discord görüntülü konuşma ne kadar internet yer?
  6. Discord arkadaşlarla nasıl konuşulur?
  7. Kast uygulaması nedir?
  8. Discord yayını kaç kişi izleyebilir?
  9. Discord kaç kişi?
  10. Discord sesli uygulamaya katıl ne demek?

Discord da görüntülü konuşma var mı?

Discord'da Artık Görüntülü Sohbet Mümkün!

Discord sesli konuşma en fazla kaç kişi?

Sınırsız. Sadece konuşma kanallarının bir sınırı olabiliyor. Onu da kapatabiliyorsunuz. Direkt olarak açılan sunucudaki ses kanalına 20 kişi direkt olarak girebiliyor.

Discord da kamera nasıl kapatılır?

Masaüstünde görüntülü arama başlatmak için sunucunuzdaki ses kanalına katılın. Ardından sağ alt köşede yer alan video butonuna basın. Bu sayede ses kanalınızda videonuzu paylaşmaya başlayacaksınız. Kanaldan çıkmaya karar verdiğinizde, kamerayı kapatmak için aynı tuşa basmanız yeterli.

Discord arama nasıl yapılır?

Dilediğin grubu açın (veya daha önceki adımları takip edin) ve arama simgesine tıklayarak grupta bulunan herkesi ara. Arkadaşların aramaya katıldığında, profil resimlerinin yanıp sönmesi gidecek ve yeşil bir halkayla sesli sohbete dahil oldukları görülecektir.

Discord görüntülü konuşma ne kadar internet yer?

1 kişi ile Discord'da görüşme yaparken harcanan internet miktarları şöyledir: 1 dakika sesli görüşme: 500KB – 1MB. 1 dakika görüntülü görüşme: 4MB – 6 MB.

Discord arkadaşlarla nasıl konuşulur?

Sol üst köşeden Discord simgesinin hemen yanında yer alan "Arkadaşlar" bölümünden "Arkadaş Ekle" seçeneğine gidin. Gelen pencerede Discord etiketini girerek "Arkadaşlık İsteği Gönder" dediğiniz zaman tanıdıklarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Kast uygulaması nedir?

Büyük bir şirketle canlı partileri izleyin. Kast , Evasyst tarafından masaüstü ve mobil cihazlar için geliştirilmiş bir video paylaşım uygulamasıdır. ... Aileniz veya arkadaşlarınız arasındaki iletişiminizi eğlenceli ve etkileşimli hale getiren ekran yakalama, ses, metin ve görüntülü sohbet teknolojisi içerir.

Discord yayını kaç kişi izleyebilir?

Go Live, Discord kullanıcılarının oyunlarını bir sunucudaki sesli sohbet kanalı üzerinden yayınlamalarını sağlar. Sohbet odasında, oynadığınız oyunun yayınını en fazla 10 kişi izleyebilir.

Discord kaç kişi?

Ekip varını yoğunu ortaya koydı ve ortaya çok oyunculu mobil oyunlar için ücretsiz sesli ve yazılı iletişim imkanı sunan Discord çıktı. Discord'da şu an günlük 200 milyon, ayda 6 milyar mesaj atılıyor. En büyük Discord sunucusu 77,000 üyeye sahip ve programı günlük olarak kullanan aktif kullanıcı sayısı 9 milyon.

Discord sesli uygulamaya katıl ne demek?

Bununla birlikte, 'Salon' odasındaki 'Sesli uygulamaya katıl' seçeneğine dokunarak sesli sohbet edebiliyor veya yanında yer alan 'Kamera' simgesine dokunarak görüntülü sohbet edebiliyorsunuz. ... 'Arama' simgesi ise kullanıcıların metin kanalları, ses kanalları ve sunucular arasında arama yapabilmesine olanak tanıyor.