Bulaşık makinesinin altından su geliyor sebebi nedir?

İçindekiler:

  1. Bulaşık makinesinin altından su geliyor sebebi nedir?
  2. Camasir makinesi neden su Akitiyor?
  3. Beko bulaşık makinesi E01 hatası nedir?
  4. E01 hatası nasıl giderilir?
  5. Arçelik Bulaşık Makinesi E01 hatası nedir?

Bulaşık makinesinin altından su geliyor sebebi nedir?

Bulaşık makinesinin altından su gelmesi, belirli bir noktada delinme meydana gelmiş olması anlamına gelebiliyor. Bu delinme kazandan olabileceği gibi su giriş hortumu, su tahliye pompası veya su tahliye hortumu gibi alanlardan da söz konusu olabilir.

Camasir makinesi neden su Akitiyor?

Makinenin arkasında yer alan su giriş hortumundan su akıyorsa hortum gevşemiş olabilir. ... Tırtıklı olan kirli su tahliye hortumunun gideri tıkanmışsa kendinize doğru çekip çıkarın. Gider kısmında kir birikintisi varsa temizleyip tahliye hortumunu yerine takın.

Beko bulaşık makinesi E01 hatası nedir?

BEKO Bulaşık Makinesi E01 Hata Kodu: Şasi Taşma. BEKO Bulaşık Makinesi E02 Hata Kodu: Su Kesik. ... BEKO Bulaşık Makinesi E07 Hata Kodu: Su Giriş Vanası Bozuk / Sürekli Su Alma.

E01 hatası nasıl giderilir?

Hizmet aldığınız gaz şirketi ile görüşmelisiniz. Kombinizin ön kısmında ekranın hemen altında, üzerinde "R" (sıfırlama) yazan bir tuş bulunur. Kombiniz açıkken bu tuşa parmağınızı basıp çektiğinizde sorun düzelecektir.

Arçelik Bulaşık Makinesi E01 hatası nedir?

Arçelik Bulaşık Makinesi E01 Hata Kodu: Şasi Taşma. ... Arçelik Bulaşık Makinesi E07 Hata Kodu: Su Giriş Vanası Bozuk / Sürekli Su Alma. Arçelik Bulaşık Makinesi E08 Hata Kodu: EEPROM Arızası. Arçelik Bulaşık Makinesi E09 Hata Kodu: Haberleşme Hatası.