B-Good maske meltblown var mı?

İçindekiler:

  1. B-Good maske meltblown var mı?
  2. B-Good cerrahi maske iyi mi?
  3. B-Good maske nedir?
  4. B-Good Isı bandı nasıl yapıştırılır?
  5. B Good ısı bandı ne işe yarar?
  6. Maskede FFP1 nedir?

B-Good maske meltblown var mı?

B-good Cerrahi Maske; 3 katmanlı ve özel meltblown filtreli yapısıyla, gerçek bir koruma sağlar.

B-Good cerrahi maske iyi mi?

Kulağı asla acıtmıyor, kalınlığı çok iyi. Üfleme testinde başarılı. Piyasadaki en güzel maskelerden birisi kumaşı kaliteli ve hijyenik lastik boyuda ideal kulağı acıtmıyor. ideal bir boyda. B-good maske standart maskelere göre çok daha kaliteli.

B-Good maske nedir?

B-good maske, hijyen gereken yerlerde her yüz ölçüsüne göre ayarlanabilir, esnek ve yumuşak yapısı sayesinde rahatsız etmeden kullanılabilir. Hava geçirgen yapısı kolay nefes almanıza imkan sağlamaktadır. Alerjik malzeme içermez. 3 katlı yapıya sahiptir.

B-Good Isı bandı nasıl yapıştırılır?

B-good Isı Bandı Nasıl Kullanılır?
  1. ✔️Isıtan flaster bandı koruyucu filmden ayırın.
  2. ✔️Isıtan flaster bandın yapışkansız yüzeyini ağrıyan bölgeye yerleştirin, yapışkanlı yüzeyini ise kıyafetinize yapıştırın.
  3. ‼️Isıtan flaster bandın yapışkanlı yüzeyi. kesinlikle vücuda temas etmemelidir. ‼️

B Good ısı bandı ne işe yarar?

Bölgesel kas ağrılarında, ağrılı bölgenin geçici olarak rahatlamasını sağlar. Etki eden ısı, kan akışını hızlandırarak gergin kasların gevşemesine yardımcı olur.

Maskede FFP1 nedir?

FFP1 maskeleri koruma düzeyi Avrupa standartlarına göre en alt seviyede olan maskelerdir. Bu maskeler daha çok solunum yolu rahatsızlığı olan kişilere toz ve benzeri maddelerden etkilenmemeleri için verilir. Corona virüse karşı zayıf kalmaktadır. Bu maskenin koruma gücü toksin içermeyen tozlara karşıdır.