Imumax burun spreyi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Imumax burun spreyi ne işe yarar?
  2. Imumax Boğaz spreyi yutulur mu?
  3. Imumax burun spreyi bebeklerde kullanılır mı?
  4. Imuneks sprey nasıl kullanılır?
  5. Imumax 1.6 boğaz spreyi nasıl kullanılır?
  6. Imumax 16+ nedir?
  7. Imuneks sprey nedir?
  8. Immunex boğaz spreyi ne işe yarar?
  9. Propolisli boğaz spreyi ne işe yarar?
  10. Imumax 16+ nasil kullanılır?
  11. Boğaz spreyi bozulur mu?
  12. Propolisli Boğaz spreyi ne işe yarar?
  13. Majezik sprey ne işe yarıyor?

Imumax burun spreyi ne işe yarar?

IMUMAX BURUN SPREYİ farklı yollarla meydana gelen rinit, rinosinüzit ve burun tıkanıklığı semptomlarını tedavi etmek amacıyla hipertonik bir solüsyon içeren dekonjestan ve viskoz bir üründür. IMUMAX BURUN SPREYİ burun mukozası üzerinde bir film tabaka oluşturur.

Imumax Boğaz spreyi yutulur mu?

Tedavinin başladığı ilk 2-3 saat boyunca her 20-30 dakikada bir spreyin uygulanması ve daha sonra günde 3-4 defa tamamen iyileşme sağlanıncaya kadar ürünün kullanımına devam ediniz. Imumax Boğaz Spreyi'nin bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur ve yutulduğu takdirde herhangi bir tehlike söz konusu değildir.

Imumax burun spreyi bebeklerde kullanılır mı?

Imumax Baby&Kids 3 yaş ve üzeri çocuklarda, Imumax Spray, 16 yaş üstü yetişkinlerde, Boğaz Ağrısının Tedavisinde Kullanılır. Imumax Boğaz Spreyi, boğaz yüzeyine uygulandığında, etkin bir film tabakası oluşturarak boğazın derin kısımlarından hipotonik sıvıları mekanik etkiyle kendine doğru çeker.

Imuneks sprey nasıl kullanılır?

İmuneks Farma İmumax 16+ Boğaz Spreyi 30 ml sadece topikal kullanıma uygundur. Kullanımdan önce sprey kutusunu hafifçe çalkalayınız, kapağını açınız ve kutunun sprey ucunu boğazınıza dik bir şekilde tutunuz. Boğaz yüzeyine uygulamak için spreye parmağınızla hafifçe basınız ve uygulayınız.

Imumax 1.6 boğaz spreyi nasıl kullanılır?

İmuneks Farma İmumax 16+ Boğaz Spreyi 30 ml, Boğaz yüzeyinde ince film tabaka oluşması için 4-5 sprey uygulayınız. Tedavinin başladığı ilk 2-3 saat boyunca her 20-30 dakikada bir spreyin uygulanması ve daha sonra günde 3-4 defa tamamen iyileşme sağlanıncaya kadar ürünün kullanımına devam ediniz.

Imumax 16+ nedir?

İmuneks Farma İmumax 16+ Boğaz Spreyi 30 ml Serbest virüs Partiküllerini ve mikrobik kalıntıları temizler kurutur. İmuneks Farma İmumax 16+ Boğaz Spreyi 30 ml boğazınıza uygulandığında film oluşturarak etki eder ve boğaz ağrısının giderilmesine destek olur. boğazın derin kısımlarındaki sıvıları kendine doğru çeker.

Imuneks sprey nedir?

İmuneks Farma Imumax 16+ Spray 30 ml Boğaz Spreyi yoğun, filmojenik ve hipertonik bir solüsyondur. ... IMUMAX Boğaz Spreyi, mekanik antiseptik ve temizleme solüsyonu etkisi gösterir. Etkinleşen film şeridi ayrıca boğaz yüzeyindeki kuruluğu, iritasyonu ve yüzeysel boğaz tahrişini giderek boğaz ağrısını azaltır.

Immunex boğaz spreyi ne işe yarar?

Serbest virüs Partiküllerini ve mikrobik kalıntıları temizler kurutur. İmuneks Farma İmumax 16+ Boğaz Spreyi 30 ml boğazınıza uygulandığında film oluşturarak etki eder ve boğaz ağrısının giderilmesine destek olur. boğazın derin kısımlarındaki sıvıları kendine doğru çeker.

Propolisli boğaz spreyi ne işe yarar?

Sprey formda olan propolis boğaz enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olarak boğaza sıkılarak, şurup ise öksürük ve ağız yaraları için uygulanır. Toz formunda olan propolisin ise bal ile birlikte tüketildiğinde daha etkili olduğu bilinir. İçeceklere ve yoğurda eklenerek tüketilebilir.

Imumax 16+ nasil kullanılır?

Kullanım Şekli:Sadece topikal kullanıma uygundur. Kullanımdan önce sprey kutusunu hafifçe çalkalayınız, kapağını açınız ve kutunun sprey ucunu boğazınıza dik bir şekilde tutunuz. Boğaz yüzeyine uygulamak için spreye parmağınızla hafifçe basınız. Boğaz yüzeyinde ince film tabaka oluşması için 4-5 doz uygulayınız.

Boğaz spreyi bozulur mu?

AĞIZ SPREYİ VE SAKIZ ORUCU BOZAR MI? Ağız ve burundan alınıp mideye ulaşan her şey orucu bozar. Bu itibarla, ağız kokusunu önlemek veya diş ağrısını gidermek maksadı ile ağza sıkılan sprey ve benzeri maddeler yutulur da mideye ulaşırsa orucu bozar, yutulmazsa bozmaz.

Propolisli Boğaz spreyi ne işe yarar?

Sprey formda olan propolis boğaz enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olarak boğaza sıkılarak, şurup ise öksürük ve ağız yaraları için uygulanır. Toz formunda olan propolisin ise bal ile birlikte tüketildiğinde daha etkili olduğu bilinir. İçeceklere ve yoğurda eklenerek tüketilebilir.

Majezik sprey ne işe yarıyor?

1. MAJEZĐK nedir ve ne için kullanılır? Orofarenjiyal alana da bağlı (örn. dişeti iltihapları, ağız iltihapları, yutak iltihapları) ağrılarda rahatsızlığı giderici, antiinflamatuar olarak semptomatik tedavide kullanılır. Diş tedavileri sonrasında da koruyucu olarak kullanılır.