Elekse firması nedir?

İçindekiler:

  1. Elekse firması nedir?
  2. Elekse ödeme kuruluşu kimin?
  3. E Foy nedir?
  4. TR Payments nedir?
  5. Föy nedir nasıl yapılır?
  6. Ders föyü ne demek?

Elekse firması nedir?

2005 yılından bu yana ödeme sektöründe faaliyette bulunan şirketimiz, Yetkili Vezne markası ile 2007 yılından bu yana temsilcilikler vermektedir. Türkiye genelinde 1000+ temsilcide tüm faturaların tahsilatı, para transferi ve kredi kartı ödeme hizmetlerini temsilcilerimiz vasıtasıyla sunmaktayız.

Elekse ödeme kuruluşu kimin?

Elekse Fatura Ödeme Kuruluşu A.Ş. olarak firmamızın bilgi sistemleri ve finansal denetimi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası onaylı bağımsız denetim firması olan KPMG (Akis Bağımsız Denetim) firması tarafından gerçekleştirilmiştir.

E Foy nedir?

FÖY Fatura Ödeme 2007 yılında kurumsallaşmış ve her geçen gün kendini daha yüksek seviyelere taşımış uzman kadrosu ve tecrübeli personeliyle Online Tahsilat ve Dijital Bankacılık alanında faaliyet gösteren Banka Anlaşmalı bir kurumdur.

TR Payments nedir?

PayTR Nedir? PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri, web sitesi sahiplerinin en hızlı ve en kolay şekilde web sitelerinden güvenli online ödemeler almalarına imkan tanıyan bir servistir. Aidat ücreti bulunmayan PayTR, web sitelerine kolayca entegre edilerek çok kısa sürede kullanıma açılabilmektedir.

Föy nedir nasıl yapılır?

Föy, bir konunun anlatılması ve öğrenilmesi için gereken bilgileri ve adımları içeren en küçük yapıdaki kitapçıktır. Konuyu esastan alıp bir ders süresinde gereken bilgiyi, açıklamaları ve örnekleri içerecek şekilde düzenlenmiştir.

Ders föyü ne demek?

Ders Anlatım Föyü Nedir? Bir konunun anlatılması ve öğrenilmesi için gereken bilgileri ve adımları içeren en küçük yapıdaki kitapçıktır. Her föy bir dersin anlatılma süresi olan 40 dakikaya uygun şekilde hazırlanmıştır. ... Senaryosu vardır, adım adım ilerler, bilgileri birbirine bağlar.