S8 ekran fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. S8 ekran fiyatı ne kadar?
  2. S8 kaç lira olacak?
  3. Telefon ekranı yaptırmak ne kadar?
  4. Samsung Galaxy S8 kaç gb?
  5. On cell ekran ne demek?

S8 ekran fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy S8 ekran değişimi fiyatı 1450 TL | GSM İletişim™

S8 kaç lira olacak?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 5.799,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 3.224,00 TLŞu Andaki Fiyat: 5.799,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.

Telefon ekranı yaptırmak ne kadar?

O halde sadece ön cam değişimi yapılması yeterlidir ve ön cam değişimi fiyatı 100 TL'dir. Ancak telefonunuzun görüntüsü yok ise, dokunmatiğin bir kısmı ya da tamamı basmıyorsa ya da iç ekranda kırılma yaşanmış ise full tek parça ekran değişimi yapılması gerekmektedir ve ücreti 300 TL'dir.

Samsung Galaxy S8 kaç gb?

Android 7.0 işletim sistemi ile uyum içinde çalışan 4 GB ram, Galaxy S8'in ultra hızlara ulaşabilmesine katkıda bulunuyor. 64 GB dahili hafızaya sahip olan cihazın toplam depolama alanı, isteğe bağlı olarak microSD kart desteği ile 256 GB'a kadar genişletilebiliyor.

On cell ekran ne demek?

Sharp, hücre-içi (in-cell) dokunmatik ekranların üretimine bu ay başladığını duyurdu. Bu tasarım tekniği, ekranların daha ince ve daha hafif olabilmesini sağlıyor. ... Telefonların dokunmatik ekranları, genellikle iki katmadan oluşurlar. Bu katmanların bir tanesi, ışığı yayan LCD gibi bir parçadır.