LG nin anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. LG nin anlamı nedir?
  2. LG BS ne demek?
  3. Ingilizcede LG neyin kısaltması?
  4. LG kısaltması ne demek?
  5. LG ne malı?
  6. LG nasıl bir marka?

LG nin anlamı nedir?

LG, Koo ailesi tarafından yönetilen bir aile şirketidir. ... Şirket, 1995'e kadar "Lucky - Goldstar"'ın bir kısaltması olarak LG ismini kullanmıştır.

LG BS ne demek?

LGBT ve Onur yürüyüşü tarihi... ... LGBT ya da GLBT; lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender sözcüklerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltma. 1990'larda LGB kısaltmasından sonra ortaya çıktı ve 1980'lerin ortaları ile sonlarından itibaren gey sözcüğü yerine kullanılarak LGBT topluluğunu temsil etmeye başladı.

Ingilizcede LG neyin kısaltması?

Popüler hayatta: Lawful Good, an alignment in the role-playing game Dungeons & Dragons.

LG kısaltması ne demek?

Lithuanian Railways, Lietuvos geležinkeliai, "Litvanya Demiryolları"nın kısaltması. LGBT, Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Transcinsel kelimelerinin başharfleri. Luxair'in IATA kodu.

LG ne malı?

Güney Kore LG Grup (İngilizce: LG Group, Slogan (İngilizce): "Life's Good" Türkçe : Hayat Güzeldir), Güney Koreli büyük bir şirketler topluluğu olup, elektronik, Cep telefonu ve petrokimyanın da dahil olduğu birçok alanda faaliyet göstermektedir. LG, Koo ailesi tarafından yönetilen bir aile şirketidir.

LG nasıl bir marka?

LG yenilikçi başlangıç ve sürekli büyüme aracılığı ile teknoloji konusunda geleceğin daha hızlı ve akıllı global bir markası haline geliyor. LG Electronics, 1958 yılında kuruldu.Tarihi radyolar , televizyonlar gibi birçok ev aletini üreterek elde ettiği teknolojik deneyim ile gelişmiş bir dijital çağa yol açmıştır.