Ezgi Gizem Akdoğan Kimdir?

İçindekiler:

  1. Ezgi Gizem Akdoğan Kimdir?
  2. Ezgizemin soyadı ne?
  3. Gizem jelli kimdir?
  4. Kürşat Juan soyadı nedir?
  5. Gizem jeli nereli?

Ezgi Gizem Akdoğan Kimdir?

Ünlü sosyal medya fenomenlerinden Ezgi Gizem Akdoğan, 32 yaşındadır. tarihinde Antalya'da dünyaya gelen Ezgizem, Akrep burcudur. Ancak Ezgizem'in aslen Kayserili odluğu bilinmektedir. Hırslı ve çalışkan bir karakteri olan Ezgizem, İstanbul'da yaşamaktadır.

Ezgizemin soyadı ne?

Ezgizem Youtube Kanalı Ezgi Gizem Akdoğan, sosyal medya platformundaki takipçilerinin ısrarları üzerine bir Youtube kanalı açmıştır. Birbirinden farklı ve eğlenceli videolar çekerek geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştır.

Gizem jelli kimdir?

Gizem Özdilli, 13 Ağustos 1972 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ayşe Özdilli adında kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra ilk olarak Tülin Zerafet Okulu ve Miraj Ajans'a bağlı olarak mankenlik yaptı. Ankara'da bir sene mankenlik yaptıktan sonra mesleğine İstanbul'da devam etti.

Kürşat Juan soyadı nedir?

Kürşat Juan, 'da doğmuştur. Kürşat Juan, 21 yaşındadır. Gerçek adı ve soyadı Ümit Kürşat Yalçınkaya'dır. Kürşat Juan, TikTok fenomeni, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üreten ve takipçileri için çeşitli videolar çekip paylaşan bir isimdir.

Gizem jeli nereli?

Gizem Karaca 1992 Yılında Türkiye`nin istanbul Şehrinde dünyaya gelmiştir. Göçmen Kjökenli bir ailenin kızı olan Gizem Henüz 7 yaşlarındayken Amerika`nın Florida Eyaletine taşınmışlardır.