Lazer epilasyon tercih ederken nelere dikkat edilmeli?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon tercih ederken nelere dikkat edilmeli?
  2. Buz lazerden sonra nelere dikkat edilmeli?
  3. Lazer epilasyondan sonra neler yapılmaz?
  4. Buz lazerden sonra kaç saat su Değmemeli?

Lazer epilasyon tercih ederken nelere dikkat edilmeli?

Bölgeye nazik davranın ve kaşımayın. Keseleme gibi tahriş edici işlemlere maruz bırakmayın. Ateş ya da iltihap gibi enfeksiyon bulgusu varsa mutlaka işlem yapan kişiyi arayın. Yüz epilasyonları sonrasında 24 saat fondöten, allık gibi cildi kapatan ürünler kullanmayın.

Buz lazerden sonra nelere dikkat edilmeli?

Merhabalar, Buz Lazer epilasyon sonrası günlük yaşamınıza hemen geri dönebilirsiniz. Uygulamadan hemen sonra sıcak su ile duş alınmamalıdır. Uygulamadan sonraki 1 hafta boyunca aktif güneşe çıkmamak ve solaryuma girmemek, yine 1 hafta boyunca kese, peeling gibi cildi tahriş edebilecek işlemlerden uzak durmak gerekir.

Lazer epilasyondan sonra neler yapılmaz?

Lazer uygulamasından sonra 1 hafta süreyle solaryuma girmemelisiniz. Güneşlenmemelisiniz ve özellikle yüz lazer epilasyonu sonrası yüksek faktörlü güneş kremleri kullanmalısınız. Lazer Epilasyondan sonra ılık bir duş alınabilir.

Buz lazerden sonra kaç saat su Değmemeli?

Merhabalar, lazer epilasyon uygulamasından sonra 1 gün süreyle su ile temastan kaçınmak gerektiği doğrudur. Ciltte oluşabilecek tahrişe karşı su temasından, özellikle sıcak su temasından kaçınmak gerekir. Sizin durumunuzda yüzme havuzlarındaki yoğun klor cilt tahrişini arttırabilir.