ABC Deterjan Türk Malı mi?

İçindekiler:

  1. ABC Deterjan Türk Malı mi?
  2. ABC çamaşır deterjan hangi marketlerde satılıyor?
  3. ABC Deterjan markası kimin?
  4. Rinso toz deterjan hangi ülkenin malı?
  5. 9 kilo ABC ne kadar?
  6. ABC Matik ne demek?
  7. Tursil sahibi kim?

ABC Deterjan Türk Malı mi?

ABC Deterjan, Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere 0 yerli sermaye ile kurulmuştur.

ABC çamaşır deterjan hangi marketlerde satılıyor?

ABC Deterjan uygun fiyatları ile müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır. Hem kaliteli hem de daha uygun fiyat sunan ABC Deterjan en uygun fiyatlarla A101'de satılmaktadır.

ABC Deterjan markası kimin?

ABC Deterjan SAN. ve TİC. A.Ş., Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde toplam 85 bin metrekare alan içerisinde kurulu 5 üretim tesisinde mamul ve kimyasal hammadde üretimi yapılmaktadır.

Rinso toz deterjan hangi ülkenin malı?

Rinso, Unilever şirketine ait çamaşır deterjanı markası. İlk kez İngiltere'de kimyasal ürünler satan Robert Spear Hudson tarafından hazırlanmış ve geliştirilmiştir. Sonradan 1918 yılında Lever Brothers tarafından satın alınmıştır.

9 kilo ABC ne kadar?

9 kg7,22 TL/kg.

ABC Matik ne demek?

ABC Matik'in yenilenen formülü inatçı lekeleri çıkarırken çamaşırlarınızın renklerini de korur ve ilk günkü parlaklıklarını korumasını sağlar. Tüm renkli çamaşırlarınız için güvenle kullanabilir, en sevdiğiniz giysilerinizin ömrünü uzatabilirsiniz.

Tursil sahibi kim?

Türkiye'nin ilk deterjan markası olan Tursil, 1936'dan beri devam ediyor. Marka şu anda Almanya merkezli Henkel bünyesi altındadır. Türkiye'de ilk toz, sıvı deterjan üreticisi ve ilk margarin üreticisi, 1916 yılında İngiliz sermayesi ile kurulan Turyağ'dır.