Erkekler için saç köpüğü nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Erkekler için saç köpüğü nasıl kullanılır?
  2. Saç şekillendirici köpük erkek ne işe yarar?
  3. Saç Bakım Köpüğü ne işe yarar?
  4. Traş köpüğü saça nasıl uygulanır?

Erkekler için saç köpüğü nasıl kullanılır?

Şişeyi iyice çalkaladıktan sonra elinize bir miktar köpük sıkın. Saç uçlarınıza uygulayıp bir tarak yardımıyla ürünü saçınıza eşit şekilde dağıtın. Daha sonra saç kurutma makinesiyle saçlarınızı kurutun.

Saç şekillendirici köpük erkek ne işe yarar?

Saç köpüğü saçı istediğiniz gibi tutmanızı sağlayan bir kıvama sahiptir; nemile ve saça uygun olmayan hava koşullarıyla savaşır. Saça güzel ve hacimli bir görünüm verir: Saç köpüğünü her kullandığınızda kuaförden çıktığınızdaki gibi parlak, temiz ve profesyonelce şekillendirilmiş saçlara sahip olacaksınız.

Saç Bakım Köpüğü ne işe yarar?

Saç köpükleri, nem ve çevresel kirlilik faktörleri gibi nedenlerden dolayı saçlarınızın gün içinde elektriklenmesine ya da kabarmasına engel olan, saçlarınıza hacimli ve sağlıklı bir görünüm katan bakım ürünleridir.

Traş köpüğü saça nasıl uygulanır?

Tıraş köpüğü ise bitlerden kurtulmak için harika bir yöntemdir. Tıraş köpüğünü saç diplerine ve saçlara sürün, şayet evde varsa başınıza bone geçirin, yahut streç filmle sarın, tıraş köpüğünü yarım saat saçınızda bekletin. Tıraş köpüğü saçınızdaki tüm sirke ve bitleri öldürecektir.