G5 masajı zayıflatır mı?

İçindekiler:

  1. G5 masajı zayıflatır mı?
  2. G5 masajından sonra morarma normal mi?
  3. G5 masajı varislere zarar verir mı?
  4. G5 masajı nerelerde kullanılır?
  5. G5 uygulaması kimlere yapılmaz?
  6. Rasping nedir Dilan Polat?
  7. Rasping ne demek?

G5 masajı zayıflatır mı?

G5 masajı kısaca; vücuda titreşim vererek fazla yağın ve ödemin atılmasını sağlayan bir zayıflama yöntemidir. Vücutta laktik asit atımını sağlar böylece sadece yağları yok etme değil aynı zamanda rahatlamaya da yol açar. ... Titreşim gönderilen bölgede kan akışı hızlanıyor ve böylece biriken yağların yakımı gerçekleşiyor.

G5 masajından sonra morarma normal mi?

G5 Selülit Masajı yapılan alanda kan dolaşımının artmasına bağlı olarak geçici kızarıklık, geçici kahverengi koyulaşmalar ve morarmalar gözlenebilir. Cilt tipine göre değişmekle birlikte bu komplikasyonlar 5-10 gün içerisinde geçmektedir.

G5 masajı varislere zarar verir mı?

Varis sorunu olan kişiler G5 masajının olanaklarından faydalanamaz. Regl döneminde olan kadınların bu süreçlerinin bitmesi beklenir. Kendisine kanser ve de emboli teşhisi konulan kişilere de bu masaj yapılmamaktadır.

G5 masajı nerelerde kullanılır?

Kaslarda biriken laktik asit ve ödemin atılmasını sağlayan G5 Masajı, kan akışını hızlandırarak spazm tedavilerinde de kullanılabilir....G5 Masajı, vücudun tüm bölgelerinde güvenle kullanılabileceği gibi en çok tercih edilen alanlar;
  • Üst bacak,
  • Kalça,
  • Popo,
  • Karın,
  • Kol bölgesi,
  • Basenlerdir.

G5 uygulaması kimlere yapılmaz?

Varis sorunu olan kişiler G5 masajının olanaklarından faydalanamaz. Regl döneminde olan kadınların bu süreçlerinin bitmesi beklenir. Kendisine kanser ve de emboli teşhisi konulan kişilere de bu masaj yapılmamaktadır. Son olarak açık yarası bulunan kişilerin önce yaralarının kapanması beklenir.

Rasping nedir Dilan Polat?

Rasping bölgesel yağların parçalanmasında etki ederek bölgenin yağ hücrelerinden kurtulmasını kolaylaştırır. Cihazımızda iki başlık kullanılmaktadır. Bu iki başlık sayesinde gıdı bölgesine de uygulama yapılmaktadır. Kol, bacak, basen, göbek, sırt, bölgelerine rahatlıkla uygulama yapabilirsiniz.

Rasping ne demek?

Rasping, sadece belli başlı bölgelerde biriken yağların yakılması için uygulanan alternatif bir zayıflama yöntemidir. Rasping Nasıl Uygulanır? Rasping, genellikle haftada bir ya da iki kez, bel, karın, basen ve sırt bölgesine uygulanır. Vücudun bu kısımlarında biriken yağlar, rasping cihazlarıyla parçalanır.