MentalUP ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. MentalUP ücretsiz mi?
  2. MentalUP programı nedir?
  3. MentalUP indirim kodu nasıl alınır?
  4. Sudoku kaç yaş için?
  5. MentalUP kaç kişi kullanabilir?
  6. MentalUP kaç kişilik?

MentalUP ücretsiz mi?

Bilgi: Dilerseniz MentalUP'ı hiçbir ücret ödemeden (bedava) kullanabilirsiniz fakat ücretsiz versiyonda, çocuğunuzun gelişimini destekleyen bir takım özellikler, motivasyon artırıcı ödüller ve performans takip raporları kapalıdır.

MentalUP programı nedir?

MentalUP, çocukların zihinsel ve fiziksel becerilerini geliştirmeye yönelik özel egzersizler içeren, oyunlaştırılmış eğitim platformudur. ... Tüm bunların yanında MentalUP, kullanıcının öne çıkan becerilerinin keşfedilmesine yardımcı, detaylı performans raporları da sağlar.

MentalUP indirim kodu nasıl alınır?

1. www.mentalup.net/ozel-indirim sitesine giriniz. 2. “İndirim Kodum Var” kısmına tarafınıza gönderilen dijital indirim kodunuzu girerek, %45 indirimli satın alma işlemini tamamlayınız. 3. Satın alma işlemi sonrasında size özel oluşturulan aktivasyon kodunuz, kayıtlı e-posta adresinize gönderilir.

Sudoku kaç yaş için?

Bu ürünü 3 yaşından büyük ve 8 yaşından küçük çocuklar için tavsiye ediyoruz. 8 yaşından sonra 6 x 6 Sudoku versiyonu düşünsel gelişimlerine daha çok katkı sağlayacaktır.

MentalUP kaç kişi kullanabilir?

MentalUP'ta Aile Paketi ile, artık tek bir hesap alıp aynı aileden 3 kişi kullanabilirsiniz. 3 kullanıcı da kendi becerilerine ve yeteneklerine göre farklı egzersizlerle karşılaşacak ve kendine özel performans… More. Hemen tam sürüme geçin, 55 TL indirimle Aile paketine sahip olun!

MentalUP kaç kişilik?

Kaç kişi oynanır: En az 2 kişi ama ne kadar kalabalık, o kadar eğlenceli. Gereken malzemeler: Hiçbir malzeme gerekmiyor. Faydası nedir: İşitsel zeka ve anlamlandırma becerilerinin gelişimine destek olur.