Calendula sabun ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Calendula sabun ne işe yarar?
  2. Calendula Soap Farmasi ne ise yarar?
  3. Calendula soap nedir?
  4. Dr Cevdet Tuna aydınlatıcı sabun ne işe yarar?
  5. Dr C Tuna Calendula Soap nasıl kullanılır?

Calendula sabun ne işe yarar?

Cilt bakımı uygulamalarında kullanıldığında, iltihaplı ve kaşıntılı cildi rahatlatır, aynı zamanda küçük yaralar için iyileşme süresini de hızlandırır. Buna ek olarak, kuru ve çatlamış ciltler için harika bir sabundur.

Calendula Soap Farmasi ne ise yarar?

İçeriğinde bulunan doğal bileşenler sayesinde, cildi kusursuzca sarar ve ihtiyaç duyulan nemin hapsedilmesine yardımcı olur. Düzenli kullanımda, kuru ciltlerin nem oranını dengelemeye katkıda bulunur.

Calendula soap nedir?

Destek Aynısefa (Calendula) Sabunu, aynısefa içeren doğal bir sabundur. Aynısefa, Akdeniz bölgesine özgü bir bitkidir. ... Aynısefa yağı içeren sabunlar, yüz ve vücut için kullanılabilir. Lekelerin giderilmesine yardımcı olur ve onarıcı bir etki sağlar.

Dr Cevdet Tuna aydınlatıcı sabun ne işe yarar?

Tuna Cilt Aydınlatıcı Sabun Faydaları Ürün ciltte bulunan renk eşitsizliklerini gidererek daha aydınlık bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Oluşan çil, kızarıklık, sivilce izi ya da güneş lekesi gibi zor iyileşen cilt sorunlarının ortadan kaldırılmasında ve görünümlerinin azaltılasında etkilidir.

Dr C Tuna Calendula Soap nasıl kullanılır?

Düzenli olarak her gün saba akşam günde iki defa olacak şekilde kullanılması uygun görülür. Eğer kullanılacağı zaman cilt biraz nemli olursa daha fazla etki edecektir. Ürün cilde sürüldükten sonra hafif hareketlerle sanki cilde masaj yapıyormuş gibi uygulama yapılır ve ardından yaklaşık 3 dk. kadar ciltte bekletilir.