Mustela Stelatopia krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Mustela Stelatopia krem ne işe yarar?
  2. Mustela Stelatopia bebek kremi ne işe yarar?
  3. Mustela bebek kremi yetişkinler kullanabilir mi?
  4. Bebek kremi yetişkinler kullanabilir mi?
  5. Mustela Stelatopia Krem mi Balsam mi?

Mustela Stelatopia krem ne işe yarar?

Ayçiçek çekirdeği ekstresi ile formüle edilen Stelatopia emolyent yüz kremi, cildi çok kuru olan bebekler için özel olarak üretilmiştir. Uzun süreli nemlendirme sağlayarak rahatsızlık ve gerginlik hissini yatıştırır. Yenidoğanlarda* kullanılabilir, bebeğin göz kapağı ve göz çevresine uygulanabilir.

Mustela Stelatopia bebek kremi ne işe yarar?

Mustela Stelatopia Emollient krem En kuru ciltler bile yoğun beslenmeyle yumuşaklık ve esnekliklerine tekrar kavuşur. Cilt, koruyucu bariyerini oluşturan lipidler ile yüzeyden beslenir. Mustela Stelatopia Emollient krem i Kaşıntı ve tahrişleri rahatlatmaya yardımcı olur.

Mustela bebek kremi yetişkinler kullanabilir mi?

Yüz çevresinde görülen kurulukların, kızarıklıkların ve kaşıntıların yok edilmesinde bebekler, çocuklar ve yetişkinler rahatlıkla kullanabilirler.

Bebek kremi yetişkinler kullanabilir mi?

Bebeğinizin cildini, yetişkinlerin kullandığı, kimyasal maddeler içeren nemlendirici ve kremlerden uzak tutun. Bebek ve çocukların cildi, yetişkin bir kişinin cildine göre daha ince ve hassastır. Bu nedenle ciltlerinde kuruma, pullanma, dökülme, lekelenme ve isilik gibi problemlere sık rastlanır.

Mustela Stelatopia Krem mi Balsam mi?

Stelatopia Emolyent Krem çok kuru cilde sahip olan bebeklerin ve çocukların cildindeki kuruluk ve gerginlik hissini rahatlatmaya yardımcı olurken Stelatopia Emolyent Balsam çok kuru ciltlerde dönemsel olarak görülen ekstra kuruluk ataklarında kullanılabilen daha yoğun bir nemlendiricidir.