Discord nasıl mesaj sesi kapatma?

İçindekiler:

  1. Discord nasıl mesaj sesi kapatma?
  2. Discord bildirimler nasıl sessize alınır?
  3. Discord sesli konuşma nasıl kapatılır?
  4. Discord da nasıl bildirimler açılır?
  5. DC boşta ne demek?
  6. TTS nasıl kapatılır?
  7. Discord grup araması nasıl yapılır?
  8. Klavyeden mikrofon nasıl kapatılır?
  9. Discord nasıl mikrofon açılır?
  10. Discordda aktif olduğunu nasıl anlarız?
  11. Discord boşta nasıl yapılır?
  12. Discord Sağırlaştırma ne?
  13. Discord mikrofon hangi tuşla kapanır?
  14. Laptopta mikrofon ayarları nasıl yapılır?

Discord nasıl mesaj sesi kapatma?

Discord Bildirim Sesi Kapatma – Discord Bildirim Ayarları Kullanıcı adınızın yanında bulunan çark simgesine tıklayarak ayarlar bölümüne erişin. Sol bardan 'Bildirimler' seçeneğine ilerleyin.

Discord bildirimler nasıl sessize alınır?

Sunucu Sesi Kapatma: Kolay yoldan gitmek istemen durumunda, yukarıdaki adımdan aynı Bildirim Ayarları panelini aç (Sunucu Adına tıkla, ardından açılır menüden Bildirim Ayarları'nı seç) ve ilk seçenek olan [Sunucu Adı] Sustur seçeneğini etkinleştir.

Discord sesli konuşma nasıl kapatılır?

Bas-Konuş aktivasyon bip sesini açmak (veya kapatmak için) ayarlar sekmenizi açın: Bildirimler sekmesine gelin, buradan "PTT activate" ve "PTT deactivate" ayarlarının yanında bulunan tikleri aç/kapat yaparak gerekli ayarlamayı yapın.

Discord da nasıl bildirimler açılır?

Genel bildirim ayarlarına ek olarak, Discord aynı zamanda her sunucu için bildirim ayarlarına sahiptir. Bu ayara erişebilmek için, ayarlama yapmak istediğin sunucu isminin yanındaki 3 noktaya tıkla: Bu sunucu bildirim ayarları menüsünü açacaktır.

DC boşta ne demek?

Ancak Discord'daki Boşta (idle) durumu kullanıcılar tarafından bazen anlaşılamayabiliyor. Discord'da belli bir süre herhangi bir işlem yapmadığın zaman otomatikman Boşta olarak görünüyorsunuz. Bu durum ayarını, oyun oynarken, durum güncellemenize AFK yazmış gibi düşünebilirsiniz.

TTS nasıl kapatılır?

Kullanıcı Ayarları > Metin ve Resimler > “/tts komutunun kullanılmasına ve arka planda çalmasına izin ver” ayarını kapatarak Metin Okuma özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz.

Discord grup araması nasıl yapılır?

Dilediğin grubu açın (veya daha önceki adımları takip edin) ve arama simgesine tıklayarak grupta bulunan herkesi ara. Arkadaşların aramaya katıldığında, profil resimlerinin yanıp sönmesi gidecek ve yeşil bir halkayla sesli sohbete dahil oldukları görülecektir.

Klavyeden mikrofon nasıl kapatılır?

Windows 10'da mikrofonu devre dışı bırakmak için Başlat Menüsüne sağ tıklayın ve Aygıt Yöneticisi'ne tıklayın. Ses girişleri ve çıkışları bölümünün altında Mikrofon girdisini bulun ve üzerine sağ tıklayıp Devre Dışı Bırak seçeneğine tıklayın.

Discord nasıl mikrofon açılır?

tıklayarak Chrome menüsünü aç.
  1. Ayarlar'a tıkla.
  2. 3. "Gizlilik ve güvenlik" bölümünde Site Ayarları'na tıkla.
  3. 4. " Site Ayarları" bölümünde Mikrofon'a tıkla. Engelle bölümünde Discord'u bul ve silmek için Çöp Kutusu'na tıkla. Discord Tarayıcı Uygulamasında mikrofonunu sessizden çıkar.
  4. 7. İstendiğinde 'İzin Ver'e tıkla.

Discordda aktif olduğunu nasıl anlarız?

Nasıl kullanacağım derseniz sol üstteki Discord simgesinin altında çevrimiçi yazar. Oraya tıklayıp kimin ne yapıp yapmadığını görebilirsiniz.

Discord boşta nasıl yapılır?

Çevrimiçi Durumu Değiştirmek
  1. İstemcide bulunan avatarına sağ tıklayarak durumunu değiştirmek oldukça kolay:
  2. Durum seçeceğin menünün açıldığını göreceksin. ...
  3. Çevrimiçi. ...
  4. Normalde, belli bir süre herhangi bir işlem yapmadığın zaman Boşta olarak görünürsün, ancak bunu açılan menüden sende seçebilirsin.
Daha fazla öğe...

Discord Sağırlaştırma ne?

Arkadaşların aramaya katıldığında, profil resimlerinin yanıp sönmesi gidecek ve yeşil bir halkayla sesli sohbete dahil oldukları görülecektir. Bununla beraber herhangi biri Discord'u sessize almak (veya sessizleşmek) için çok şık bir sessize veya sağırlaştırma simgesi göreceksin.

Discord mikrofon hangi tuşla kapanır?

Discord'un CTRL+Shift+m kısayolu mikrofonu kapatıyor.

Laptopta mikrofon ayarları nasıl yapılır?

Windows'da mikrofonları ayarlama ve test Windows
  1. Mikrofonunuzun PC'nize bağlı olduğundan emin olun.
  2. Ses Sistemi >Ayarlar > Başlat'>seçin.
  3. Ses ayarlarında Giriş > Giriş cihazınızı seçin kısmına gidip kullanmak istediğiniz mikrofon veya kayıt cihazını seçin.