AirPods Pro nasil sarj edilir?

İçindekiler:

  1. AirPods Pro nasil sarj edilir?
  2. AirPods nasıl şarj olmuyor?
  3. AirPods Pro 4 nasıl şarj edilir?
  4. Bluetooth kulaklık şarj süresi ne kadar?

AirPods Pro nasil sarj edilir?

Kutuyu kablolu bağlantıyla şarj etmek için AirPods'unuzla birlikte gelen Lightning kablosunu kutudaki Lightning bağlayıcısına takın. USB-C - Lightning Kablosu veya USB - Lightning Kablosu kullanabilirsiniz. Kablonun diğer ucunu da bir USB şarj aletine veya bağlantı noktasına takın.

AirPods nasıl şarj olmuyor?

AirPods veya AirPods Pro kullanıyorsanız, AirPods'unuzu şarj kutusuna yerleştirin ve kapağı kapatın. AirPods'unuzla birlikte verilen kabloyu kullanarak AirPods'unuzu ve şarj kutusunu en az 15 dakika şarj edin. ... Şarj kutunuz hâlâ şarj olmuyorsa, şarj kutunuzla birlikte verilen kabloyu kullanarak şarj etmeyi deneyin.

AirPods Pro 4 nasıl şarj edilir?

Kutuyu kablolu bağlantı aracılığıyla şarj etmek için AirPods Pro'nuzla birlikte gelen Lightning kablosunu kutudaki Lightning bağlayıcısına takın. Lightning – USB-C kablosu veya Lightning – USB kablosu kullanabilirsiniz. Kablonun diğer ucunu da bir USB şarj aletine veya bağlantı noktasına takın.

Bluetooth kulaklık şarj süresi ne kadar?

Tasarımsal olarak portatif ve şık bir yapıya sahiptir. 10 metreye kadar etkili iletim mesafesi sunan kulaklıklar, kulaklık başına 43mAh dahili ile yaklaşık 4 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı sağlar. 1.5 saat içerisinde tam şarj edilebilen kulaklıklar, ortalama 150 saat bekleme süresi ile oldukça kullanışlıdır.