Türk Telekom hat taşıma kaç günde açılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom hat taşıma kaç günde açılır?
  2. Hat taşıma kaç gün sürer Bimcell?
  3. Turkcellden Vodafone geçiş faturalı kaç gün sürer?
  4. Bimcelli nasıl olunur?
  5. Vodafone nasıl numara taşınır?

Türk Telekom hat taşıma kaç günde açılır?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Hat taşıma kaç gün sürer Bimcell?

Başvuru esnsında size verilen formu dolduktan sonra kimlik fotokopisini de forma ekledikten sonra hattınız size hemen veriliyor ve hat 2 veya 6 gün sonra aktif hale geliyor. Hattınızı diğer operatörlerden Bimcell'e taşıdığınız zaman SMS ile paketiniz hattınıza yükleniyor.

Turkcellden Vodafone geçiş faturalı kaç gün sürer?

Başvurunuzun geçerlilik süresi 10 gündür, İlk 3 gün içerisinde dilediğiniz mağazamızı ziyaret ederek sim kartınızı teslim alabilirsiniz. 3 günün sonunda hattınız adresinize teslim edilmek üzere kuryeye yönlendirilecektir.

Bimcelli nasıl olunur?

BIMCell'li olmak için kimlik fotokopinizle birlikte size en yakın bir BIM mağazasına gidebilirsiniz. Abone Kayıt Formunu doldurup SIM kartınızı alarak BIMCell abonesi olabilirsiniz. Hat bedeli olarak bir defaya mahsus 39 TL'lik bir vergi ödemeniz gerekiyor.

Vodafone nasıl numara taşınır?

Numara taşıma işlemini yerinizden kalkmadan, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek için, bu bağlantıya tıklayarak tarifenizi kolayca belirleyin, "Hattımı Vodafone'a Taşı" seçeneğine tıklayın, telefon numaranızı seçin ve bilgilerinizi doldurun. Ardından başvurunuzu doğrulamak ve randevu almak için sizi arayacağız.