YKS den kaç puan aldığımı nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. YKS den kaç puan aldığımı nasıl öğrenirim?
  2. YKS yerleştirme sonuçları nasıl bakılır?
  3. Ösym tercih sonuçları nasıl öğrenilir?
  4. 2020-YKS yerleştirme sonuçları nereden öğrenilir?
  5. Yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?
  6. 9 sınıf nakil sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?
  7. Nakil sonucu kaç günde açıklanır?

YKS den kaç puan aldığımı nasıl öğrenirim?

ÖSYM sistemi üzerinden duyurulan sınav sonuçları http://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile öğrenilebilecek.

YKS yerleştirme sonuçları nasıl bakılır?

YKS yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesinden öğrenilmektedir. Adayların sonuçları öğreneceği adres ise ÖSYM'nin sonuç sayfasıdır. Adaylar kimi zaman AİS üzerinden sonuçların açıklanacağını düşünmektedir fakat sonuçlar sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenilmektedir.

Ösym tercih sonuçları nasıl öğrenilir?

Yerleştirme Sonuçları internet (https://sonuc.osym.gov.tr) aracılığıyla adaylara duyurulacaktır. Sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. İnternet sayfasındaki duyurular, sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

2020-YKS yerleştirme sonuçları nereden öğrenilir?

"6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2020-YKS tercih sonuçları açıklanmıştır. Adaylarımız sonuçlarını 'https://sonuc.osym.gov.tr' sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan öğrenebilir. Adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.

Yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki birinci yerleştirme sonuçları '(link: http://meb.gov.tr) meb.gov.tr' internet adresinden açıklandı.

9 sınıf nakil sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

Nakil Tercih Başvuruları da 10-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında alınacak. 1. Nakil Tercih sonuçları 17 Ağustos'ta açıklanacak.

Nakil sonucu kaç günde açıklanır?

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır.