Aldem demir çelik halka arz ne zaman?

İçindekiler:

  1. Aldem demir çelik halka arz ne zaman?
  2. Adem Çelik halka arz ne zaman?
  3. Aldem Çelik ne iş yapar?
  4. Selva halka arz ne zaman?
  5. Enda Enerji halka arz ne zaman?
  6. Aldem Çelik kimin?
  7. Verusa Holding nerede?
  8. Verusa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal Kimdir?
  9. Verusa Holding ne zaman halka arz fiyatı?

Aldem demir çelik halka arz ne zaman?

Verusa Holding, yüzde 40,75 oranında iştiraki olan Aldem Çelik'in halkla arzını planlıyor. Holding, 9 Aralık 2020'de Aldem Çelik'in halka açılmasına ve çalışmalara başlanılmasına karar verildiğini bildirdi.

Adem Çelik halka arz ne zaman?

Şirketimizin @,75 oranındaki iştiraki Aldem Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz işlemleri kapsamında 01.02.2021 tarihinde (bugün) Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ön izin başvurusunda ...

Aldem Çelik ne iş yapar?

Aldem Çelik olarak global müşterilerimizin ürünlerinin imalatlarını; uluslararası standartlar, normlar ve şartnamelere uygun olarak gerçekleştirmekteyiz. Dar toleranslara sahip nitelikli ürünleri müşteri talepleri doğrultusunda en yüksek kalitede üretiyoruz. Konusunda uzman ekibimizle kalite üretimdeki önceliğimizdir.

Selva halka arz ne zaman?

SELVA GIDA HALKA ARZ NE ZAMAN? Selva Gıda Sanayi A.Ş.'nin şirket paylarının halka arzı için yapılan başvuru Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Selva Gıda'nın halka arzı 17 - 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Enda Enerji halka arz ne zaman?

Yapılan açıklamanın detaylarına göre; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından tarihli açıklamasında; Enda Enerji Holding A.Ş.'nin ortak sayısının 500'ü aştığı, Bu kapsamda Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında Enda'nın payları halka arz olunmuş sayılan şirket statüsüne geçtiğine karar verildiği ifade edilmiştir.

Aldem Çelik kimin?

Son üç yılda çeşitli yatırımlar gerçekleştiren Verusa Holding'in ikinci sanayi yatırımı Aldem Çelik oldu. İstanbul Kartal'da merkezi bulunan ve 1984 yılından beri faaliyetini sürdüren Aldem Çelik, üretiminin ve projelerinin yüzde 70'ini ihraç ediyor.

Verusa Holding nerede?

VERUSA HOLDING A.S.
BİST KoduVERUS
Merkez AdresiEski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu İz Plaza Giz No:9 Kat:8 Maslak / İstanbul / Türkiye
Merkez Tel0212 290 74 90
Merkez Faks0212 290 74 91
Web Adresihttp://www.verusa.com.tr
8 satır daha

Verusa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal Kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği'nde lisans eğitimini tamamlamış, Bilkent Üniversitesi'nden yüksek lisans derecesini (MBA) almıştır. İş yaşamına bankacılık ve finans sektöründe başlayan Ünal, Garanti Bankası'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmıştır.

Verusa Holding ne zaman halka arz fiyatı?

İştirakleri arasında Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Ata Enerji, Aldem Çelik, Innoted ve Acıselsan Acıpayam Selüloz bulunan Verusa Holding'in halka arzı gerçekleşti. Holding'in 7 milyon adet şirket payının tamamını sattığı halka arzda hisseler 11.30 TL sabit fiyatla satışa sunuldu.