Serum fizyolojik sprey nedir?

İçindekiler:

  1. Serum fizyolojik sprey nedir?
  2. Phymer serum fizyolojik sprey ne işe yarar?
  3. Serum fizyolojik nedir ne işe yarar?
  4. Serum fizyolojik ampul bebeklerde nasıl kullanılır?
  5. Phymer serum fizyolojik sprey nasıl kullanılır?
  6. Serum fizyolojik amp nedir?

Serum fizyolojik sprey nedir?

FARMAKOLOJİK ÖZELLİKLERİ : Bileşimindeki tuz nedeni ile lokal olarak kullanıldığında burun boşlukları Rine ve Farenks mukozasının konjestiyonunu giderir. Hafif bir yanma hasarı ile beliren etkisi yavaş yavaş kaybolur. Solüsyon izotonik olması nedeni ile tahriş edici etkisi yoktur.

Phymer serum fizyolojik sprey ne işe yarar?

Önerilen Kullanım Yeri: Müköz ve mukopürülan salgılarla tıkanan burun delikleri ve genzin yıkanarak temizlenmesinde kullanılır. Göz kapaklarının temizliği ve konjonktival kesenin temizliği ve yıkanmasında kullanlır.

Serum fizyolojik nedir ne işe yarar?

Serum fizyolojik bebeğin burnunu ve gözlerini günlük olarak nazikçe temizler. Bebeğin tıkalı veya akan burnunu etkili bir şekilde temizlemek için kullanılabilir. Tek kullanımlık flakonlar sayesinde günlük olarak ve hareket halinde kullanıma uygundur.

Serum fizyolojik ampul bebeklerde nasıl kullanılır?

Serum fizyolojik kullanın: Öncelikle eczaneden 100 ml lik paketlerde serum fizyolojik alın ve bir enjektör yardımı ile çekin. Daha sonra her bir burun deliği içine 2-3 mililitre serum fizyolojiği nazikçe püskürtün. Bebek hapşırarak bazılarını geri çıkaracaktır, çıkardıklarını nazikçe silin.

Phymer serum fizyolojik sprey nasıl kullanılır?

Göz Kullanımı İçin: Serum fizyolojik pamukla ped üzerine dökünüz ve bebeğin göz kapaklarına hafifçe sürünüz veya göze birkaç damla damlatınız. Streril kompres kullanarak siliniz. Yetişkinler için serum fizyolojiği göze damlatarak veya ped ile sürerek kullanınız.

Serum fizyolojik amp nedir?

SERUM FZYOLOJK ZOTONK % 0.9, diğer katı formdaki ilaçların çözünmesinde ve sıvı formların seyreltilmesinde kullanılan bir elektrolit çözeltisidir. SERUM FZYOLOJK ZOTONK % 0.9, 10 ml'lik şeffaf, cam ampul içerisinde ambalajlanmıştır. 10 ampul içeren kutularda ambalajlanmıştır.