Granada Belek ne zaman açıldı?

İçindekiler:

  1. Granada Belek ne zaman açıldı?
  2. Granada Luxury Belek kime ait?
  3. Granada Luxury Belek kaç oda?
  4. Granada Luxury Okurcalar ne zaman açılıyor?
  5. Granada nın sahibi kim?
  6. Granada Luxury Belek kaç paraya mal oldu?
  7. Granada Oteller kimin?
  8. Granada Luxury Okurcalar hangi Havalimanı?
  9. Antalya Havalimanı Granada Okurcalar arası kaç km?
  10. Granada Luxury Okurcalar Havalimanı arası kaç km?

Granada Belek ne zaman açıldı?

Yatırımcısı Hacı Osman Üçdan olan otel, Mısırlıoğlu Mimarlık tarafından anahtar teslim bir proje olarak hayata geçirilmiş.2010 yılında ilk olarak Alanya'da Granada markası ile açılmış ve çok kısa bir süre içinde bölgenin en değerli otellerinden biri haline gelmiştir.

Granada Luxury Belek kime ait?

Alanyalı turizmci Hacı Osman Üçdan'ın sahibi olduğu Granada Oteller Grubu bünyesindeki Granada Luxury Belek dünyada bir ilke imza attı... Teknolojiye yatırım yapan oteller, misafirlerinin memnuniyeti ve isteklerini de göz önüne alarak yeni uygulamalara imza atıyorlar.

Granada Luxury Belek kaç oda?

100.000 m² alan üzerine kurulu tesisin 872 odası bulunuyor. Belek mevkiindeki tesis, Antalya Havalimanı'na 33 km ve Antalya şehir merkezine 42 km mesafede konumlanıyor. Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz.

Granada Luxury Okurcalar ne zaman açılıyor?

Granada Luxury Okurcalar odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlar.

Granada nın sahibi kim?

35 sene önce Kayseri'den Alanya'ya gelip kuyumculuk yapmaya başlayan Hacı Osman Üçdan bugün Türkiye'nin en büyük yatırımcıları arasında yer alıyor.3 çocuk sahibi olan Üçdan, Granada Alanya, Garanada Luxury Belek ve Ekim ayında Avsallar'da yapacağı ultra lüx 400 odalı otelle, otel yatırımlarına son noktayı koyacağını ...

Granada Luxury Belek kaç paraya mal oldu?

Bu tesis mimarisi ile dikkat çekecek ve Antalya'da bulunmayan bir mimari olacak. Bu oteli 100 milyon Euro'ya mal edeceğiz. 1000 odaya sahip bu tesiste 1000 kişi çalışacak.

Granada Oteller kimin?

Alanyalı turizmci Hacı Osman Üçdan'ın sahibi olduğu Granada Oteller Grubu bünyesindeki Granada Luxury Belek dünyada bir ilke imza attı...

Granada Luxury Okurcalar hangi Havalimanı?

Antalya Havalimanı OKURCALAR Granada Luxury Okurcalar transferleriniz için güvenilir, uygun fiyatlı ve zamanında hizmetimiz ile tatiliniz keyifli bir şekilde başlayacaktır.

Antalya Havalimanı Granada Okurcalar arası kaç km?

Antalya Havalimanı Okurcalar Transfer Antalya havalimanından Okurcalar 90 KM mesafede olup yaklaşık ulaşım süresi 1,5 saattir.

Granada Luxury Okurcalar Havalimanı arası kaç km?

Granada Luxury Okurcalar Antalya Havalimanı arası mesafe : 96 kilometre. Granada Luxury Okurcalar Antalya Havalimanı arası süre : 1 saat 21 dakika.