Havaist Yenibosna Durağı nerede?

İçindekiler:

  1. Havaist Yenibosna Durağı nerede?
  2. Havaist bileti nasıl alınır?
  3. İstanbul Havalimanı Yenibosna'ya nasıl gidilir?
  4. Bursa'dan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  5. İstanbul Yeni havalimanından Bursa'ya nasıl gidilir?
  6. Havaist öğrenci akbili geçerli mi?

Havaist Yenibosna Durağı nerede?

Yenibosna HAVAİST durağı, Yenibosna Metrobüs Durağı'nın KOÇTAŞ tarafındaki çıkışında "Yenibosna Kuleli" İETT Durağında bulunmaktadır.

Havaist bileti nasıl alınır?

Havaist'e binerken ödemeler bilet satış noktaları veya belirlenen ara duraklardan nakit olarak, araç içerisinde banka/kredi kartı ile yapılabilir, ayrıca biniş öncesinde Havaist mobil uygulaması veya hava.ist web adresi üzerinden online ödeme ile araçlara binişte kullanmak üzere QR kod alınabilir.

İstanbul Havalimanı Yenibosna'ya nasıl gidilir?

Havalimanına giden İETT hatlarına baktığımızda Yenibosna'dan İstanbul Yeni Havalimanı'na İETT otobüsleriyle gitmek için şöyle bir yol izlenebilir. Yenibosna'dan Halkalı'ya gidebilir, “Halkalı İstasyon İETT Durağı” ndan geçen H-3 İETT otobüsleriyle İstanbul Havalimanı'na gidebilirsiniz.

Bursa'dan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BBBUS otobüsleri ile gidebilirsiniz. Bursa Büyükşehir Belediyesi, HAVAİST firması ile ortaklaşa organizasyonla, Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcuları Sabiha Gökçen aktarmalı olarak İstanbul Havalimanı'na ulaştırıyor.

İstanbul Yeni havalimanından Bursa'ya nasıl gidilir?

"İstanbul Havalimanı'ndan Bursa'ya kendi aracımla nasıl giderim?" diye soranlar için yol tarifi şu şekilde: İstanbul Havalimanı'ndan otoyola çıkıp Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Anadolu'ya geçip otoyolu takip ederek yaklaşık 2,5 3 saatlik bir yolculukla Bursa'ya ulaşabilirsiniz.

Havaist öğrenci akbili geçerli mi?

Havaist Otobüsleri Ödeme Seçenekleri İstanbul kart ödemelerinde indirimli kartlar ve aylık abonmanlar geçerli olmaz.