Herbalife yaparken ne yenir?

İçindekiler:

  1. Herbalife yaparken ne yenir?
  2. Herbalife kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?
  3. Herbalife Thermo Complete ne zaman kullanılır?
  4. Herbalife Thermo nasıl kullanılıyor?

Herbalife yaparken ne yenir?

Tam tahıllı ekmek çeşitleri hem sizin karbonhidrat ihtiyacınızı hem de lif ihtiyacınızı karşılayacaktır. Ara öğünlerde kuru yemiş, kuru meyve, meyve, yoğurt ve kahve tüketebilirsiniz. Ara öğünlere de ana öğünler gibi dikkat etmelisiniz ki ana öğün olarak masaya oturduğunuzda kendinizi tutabilesiniz.

Herbalife kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Sabahları erken kalkın, 1 saat içerisinde Herbalife Shake ile kahvaltı yapın ve sonra 3 saat arayla ara öğün, öğle yemeği, ara öğün ve akşam yemeği şeklinde bir program yapın. Bu programa da elinizden geldiğince hayatınız boyunca uyun. Akşam 8'den sonra bir şey yemeyin ve içmeyin. Gece de en geç 12.30'da yatın.

Herbalife Thermo Complete ne zaman kullanılır?

Herbalife Thermo Complete tablet günlük olarak öğün aralarında günde 2 adet bir sabah bir öğleden sonra olmak üzere günde 2 adet tüketilmesini öneriyoruz.

Herbalife Thermo nasıl kullanılıyor?

Herbalife Thermo Complete kullanımı son derece basittir. Günde 2 veya 3 defa su yardımıyla alabilirsiniz. Thermo Complete içeriğindeki etken maddeler sayesinde metobolizmayı hızlandıran bir özelliğe sahiptir. Bu sebeple ilk kez kullanacaksanız ilk hafta günde 1 devam eden haftalarda günde 2 ye çıkabilirsiniz.