Atv'de Kim Milyoner Olmak ister Ne zaman?

İçindekiler:

  1. Atv'de Kim Milyoner Olmak ister Ne zaman?
  2. Kim milyoner olmak ister de gelir vergisi?
  3. Kim milyoner olmak ister Arda kaç para aldı?
  4. Yarışma ve çekilişlerde kazanılan ikramiyelerden hangi tür vergi alınır?
  5. Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon kazanan oldu mu?

Atv'de Kim Milyoner Olmak ister Ne zaman?

Günümüzde Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmaktadır. Kim Milyoner Olmak İster?, Cuma akşamları saat 20.00'de Atv'de yayınlanmaktadır.

Kim milyoner olmak ister de gelir vergisi?

yarışmasında kazandığı 1 milyonluk ödülün VİV kapsamında yaklaşık yüzde 20'lik bir dilimi vergi olarak kesilecek. Hesaplaması yapıldığında ise Ayten'in yaklaşık 800 bin TL'lik bir ödül alması bekleniyor.

Kim milyoner olmak ister Arda kaç para aldı?

İstiklal Marşı'yla ilgili sorunun cevabını bilen Arda Ayten, yarışmada ilk kez 1 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan kişi oldu. Peki, Arda Ayten 1 milyon TL'lik büyük ödülle ne yapacak? Henüz 19 yaşında olan Arda Ayten, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi.

Yarışma ve çekilişlerde kazanılan ikramiyelerden hangi tür vergi alınır?

Sonuç olarak, Gerçek ve tüzel kişilerce düzenlenen yarışma ve çekilişlerde kazanılan ikramiyelerin %20 oranında vergilendirileceği ve ikramiyenin ayni olarak ödenmesi halinde, fatura değerinin esas alınacağı belirtilmiş olup, söz konusu ikramiye kapsamında hesaplanan vergi yarışma ve çekilişi düzenleyenler tarafından ...

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon kazanan oldu mu?

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon TL değerindeki soru belli oldu. “On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında bu kelimelerden hangisi diğerinden daha az geçer?” sorusuna Toprak doğru yanıtını veren Arda Ayten büyük ödül olan 1 milyon TL'nin sahibi oldu.