Kunduz özel ders Kaç Lira?

İçindekiler:

  1. Kunduz özel ders Kaç Lira?
  2. Lise Öğrencisi özel ders verebilir mi?
  3. Kunduz ayda kaç TL?
  4. Kunduz deneme paketi ücretli mi?
  5. Sınıf öğretmeni özel ders verebilir mi?
  6. Kunduz soru başı ne kadar?
  7. Kunduz nedir Ücretlimi?
  8. Özel ders vermek hukuki işlem midir?

Kunduz özel ders Kaç Lira?

Kunduz'da satın alınan özel ders bir öğretmene ya da bir branşa bağlı yapılmıyor. İstediğin dersten istediğin zaman ders satın alabilirsin. Kunduz'da tüm dersler sabit ücret 60₺'dir. Ayrıca bir öğretmenden alacağın ilk özel dersin P indirimli sadece 30₺ olacaktır.

Lise Öğrencisi özel ders verebilir mi?

Özel ders verirken temel kural; öğretmen öğrencisinden her zaman en az bir üst seviyede olmalıdır. Bu da demek oluyor ki bir lise öğrencisi, LGS yani liseye giriş sınavlarına hazırlanan bir öğrenciye veya ortaokul öğrencisine, ortaokul öğrencisi de ilkokul öğrencisine ders verebilir.

Kunduz ayda kaç TL?

Sınırsız soru paketi ile çözülmemiş sorun kalmasın. 54,99₺ x 8 ay olarak hesaplanır. 2-3 taksit seçenekleri mevcuttur. 54,99₺ x 8 ay olarak hesaplanır. 2-3 taksit seçenekleri mevcuttur.

Kunduz deneme paketi ücretli mi?

Kunduz Uygulaması Ücretli mi? Uygulamada 7 günlük ücretsiz deneme imkanınızın bulunduğunu söylemiştik. 7 günün sonunda eğer uygulamayı kullanmaya devam etmek isterseniz ücretli üyelik almanız gerekiyor ve 2 ayrı üyeliği bulunuyor.

Sınıf öğretmeni özel ders verebilir mi?

657 sayılı Kanuna tabi öğretmen özel ders veremez.

Kunduz soru başı ne kadar?

Kunduz'da öğrencilerden gelen test sorularını telefonunuz yardımıyla cevaplayabilirsiniz. Kunduz sizlere hazırladığınız çözüm başına 0,5₺ kazanabileceğiniz bir gelir modeli sunar. Kaynak sınırı olmaksızın çok fazla sayıda soru tipini inceleme fırsatı!

Kunduz nedir Ücretlimi?

Kunduz ücretli mi? Siz öğrencilerin sorularının kaliteli ve hızlı çözülmesi için 10.000'den fazla eğitmenimiz çalışıyor, eğitmenlerimizin emeğinin karşılığını verebilmek adına farklı ücretlerde paketlerimiz bulunuyor. Sen bir paket almadığın sürece senden herhangi bir ücret çekilmez, bu konuda için rahat olsun.

Özel ders vermek hukuki işlem midir?

Özel ders sektörüne atılmayı düşünen bir çok öğretmenin aklından aynı sorular geçiyor: Evde özel ders vermek yasal ? ... Öncelikle şunu belirtelim ki, eğer devlet okuluna atanmış, devlet memuru konumunda bir öğretmen değilseniz, Türkiye'de özel ders öğretmenliği yapmanızda herhangi yasal bir sıkıntı yoktur.