Jabra Elite 65t kaç TL?

İçindekiler:

  1. Jabra Elite 65t kaç TL?
  2. Jabra Elite 65t iPhone ile uyumlu mu?
  3. Jabra Elite 65t nasıl sıfırlanır?
  4. Jabra Elite 65T suya dayanıklı mı?
  5. Jabra Elite 65T nasıl şarj edilir?
  6. Jabra Elite 65t kaç saatte şarj olur?
  7. Jabra Bluetooth kulaklık nasıl şarj edilir?
  8. Jabra kulaklık nasıl çalıştırılır?
  9. Jabra Bluetooth kulaklık nasıl bağlanır?
  10. Jabra ANC nedir?
  11. Jabra Elite 65T hangi ülkenin?

Jabra Elite 65t kaç TL?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 534,94 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 425,48 TLŞu Andaki Fiyat: 525,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 10 TL (%2) daha ucuz.

Jabra Elite 65t iPhone ile uyumlu mu?

Gerçek kablosuz Jabra kulaklıklarınız, iki cihaza aynı anda Bluetooth üzerinden bağlanabilir. Fakat eğer bağlı cihazlar bir iPhone ve bir Apple Watch Series 3 ise, bağlantı dengesiz olur ve devamlı kesilip yeniden kurulur. Bunun nedeni, iPhone ile Apple Watch'ın işletim sistemleridir, Jabra cihazınız değildir.

Jabra Elite 65t nasıl sıfırlanır?

Sağ kulaklıktaki Çok fonksiyonlu (Multi-function) düğmeyi, LED kısaca mor renkte yanıp sönene kadar (kırmızı yanıp söndükten sonra mor renkte yanıp söner) basılı tutun (yaklaşık 10 saniye). Kulaklıklar şimdi sıfırlanmış olacaktır.

Jabra Elite 65T suya dayanıklı mı?

Sorunsuz çalışma garantisi. Jabra Elite 65t'nin IP55 sertifikalı tasarımı, su ve toz nedeniyle oluşabilecek hasarlara karşı 2 yıl garantiye sahiptir**.

Jabra Elite 65T nasıl şarj edilir?

Kulaklıkları şarj birimine yerleştirin ve kapağı kapatın. Şarj biriminin içindeki batarya LED'i, kapak açıldığı zaman kulaklıkların mevcut şarj durumunu kırmızı, sarı veya yeşil renkte yanıp sönerek gösterir. Kulaklıkları tamamen şarj etmek, yaklaşık 2 saat sürer.

Jabra Elite 65t kaç saatte şarj olur?

Orta boydaki (Medium) EarGel kulaklığa takılı olarak gelir. EarGel'in yerine sıkıca oturduğundan emin olun. Jabra Elite 65t, kulaklıklardaki 5 saat batarya süresi ve şarj biriminin sağladığı 2 şarj ile 15 saate kadar çalma süresi sunar.

Jabra Bluetooth kulaklık nasıl şarj edilir?

Kulaklığı, USB kablosunu kullanarak PC'nizdeki boş USB girişlerinden birine takın. UNUTMAYIN: Güvenlik nedeniyle, kulaklığı şarj esnasında kullanmamanız önerilir. Bataryayı tamamen şarj etmek, yaklaşık 2 saat sürer.

Jabra kulaklık nasıl çalıştırılır?

Konsolu ve kulaklığı çalıştırın. Cihazlar açılınca, konsolunuzun üzerindeki bağlantı düğmesini basıp bırakın. 20 saniye içerisinde kablosuz kulaklığınızın üzerindeki bağlantı düğmesini iki saniye boyunca basılı tutun.

Jabra Bluetooth kulaklık nasıl bağlanır?

Ön koşullar
  1. Mobil cihazınızda Bluetooth ayarını açın.
  2. Kulaklıklarınızı çalıştırmak için şarj biriminden çıkarın. ...
  3. Eşleştirme moduna girmek için kulaklıktaki Sol ve Sağ düğmeleri, sağ kulaklıktaki LED mavi renkte yanıp sönene kadar aynı anda basılı tutun (3 saniye).
Daha fazla öğe...

Jabra ANC nedir?

Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği, arka plandaki istenmeyen düşük frekanslı gürültüleri elektronik bir devre kullanılarak azaltır. Bu özelliği tercihinize göre açabilir veya kapatabilirsiniz.

Jabra Elite 65T hangi ülkenin?

Jabra Hangi Ülkenin Markası? Jabra Amerikan merkezli bir şirket olmakla beraber, GN Grubu tarafından satın alındıktan sonra operasyonlarını Danimarka'dan yürütmeye başlamıştır. Kopenhag'da faaliyetlerini sürdürmektedir.