EOS kaç TL olur?

İçindekiler:

  1. EOS kaç TL olur?
  2. EOS ne kadar yukselir?
  3. EOS kaç doları gördü?
  4. EOS Coin kim kurdu?
  5. EOS piyasada kaç adet var?
  6. EOS token nedir?
  7. Kaç tane EOS var?
  8. EOS Coin kimdir?
  9. EOS Coin nereden alınır?
  10. EOS hangi ağ?
  11. EOS kurucusu kimdir?
  12. Kan da EOS nedir?
  13. EOS hangi borsada?
  14. EOS nasıl satılır?

EOS kaç TL olur?

EOS Fiyatı Canlı Veri EOS bugünkü fiyatı ₺41.46 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺13,191,429,988 TRY.

EOS ne kadar yukselir?

Genel piyasa değerlerine bağlı olarak yukarı ya da aşağı yönlü değer değişiklikleri yaşayan EOS, uzun vadede 20 dolar seviyelerine kadar yükselebilir.

EOS kaç doları gördü?

EOS/USD Kurlar
BorsaSon FiyatPara
Binance4,6930USD
Investing.com4,6918USD
Coinbene4,6919USD
Huobi4,6896USD

EOS Coin kim kurdu?

Mayıs 2017'de block.one tarafından hayata geçirilen EOS, kısaltma olarak bir anlam ifade etmiyor çünkü geliştiricileri, şu ana kadar isimle ilgili resmi bir tanımlama yapmadı. Bitshares ve Steem'in kurucusu olarak tanınan Dan Larimer, block.one CTO'su olarak görev yapıyor.

EOS piyasada kaç adet var?

EOS şu an için, Binance, Coinbase, Bitfinex ve Huobi Global piyasalarında listeleniyor. EOS'un şu anki maksimum piyasa arzı 1.000.000.000'dur. Piyasada dolaşan arzı ise 952,690,296 EOS'tur.

EOS token nedir?

EOS blockchain, kendi içindeki kripto para birimi EOS ile çalışan ve platformu üzerinde merkeziyetsiz uygulamaları (DApp) destekleyen merkeziyetsiz bir sistemdir. Sistemin kendi tokeni olan EOS, çoğunlukla iş amaçlı kullanılıyor ve EOS ekosisteminde yer alan DApp'leri fonlamak için de "pay" (stake) işlevi görüyor.

Kaç tane EOS var?

Birçok borsada işlem gören EOS token'lerinin toplam sayısı 1 milyarla sınırlı. Dolaşımdaki EOS token'i miktarı ise yaklaşık 930 milyon adet.

EOS Coin kimdir?

EOS, 1 Haziran 2018'de piyasaya sürülen blockchain tabanlı bir açık kaynaklı yazılımdır. Bir yıl süren ICO, resmi olarak 26 Haziran 2017'de başladı. Lansmanını takip eden yıl boyunca Block.one tarafından bir milyar token, ERC-20 token olarak dağıtıldı. EOS ICO'sunda 4 milyar doların üzerinde bir kazanç sağladı.

EOS Coin nereden alınır?

EOS Coin Nereden Alınır? EOS Coin, Binance kripto para borsasından satın alınabilir. Binance üzerinden EOS alımı yapan kullanıcılar hem ekstra likiditeye hem de ekstra güvenlik ile işlem çifti rahatlığına ulaşabilir.

EOS hangi ağ?

Yasin Oral öncülüğünde bir yazılım ekibi tarafından 'de kullanıma açılan ve kısa sürede pazar lideri olan Paribu'nun tarihi... EOS merkezi olmayan uygulamaların dikey ve yatak ölçeklendirilmesine olanak sağlayan bir . Bu ağın kripto parası da EOS olarak adlandırılıyor.

EOS kurucusu kimdir?

EOS platformu, 1 Haziran 2018 tarihinde Daniel Larimer ve Brendan Blumer'ın kurduğu Block.one tarafından piyasaya sürüldü. Blumer'ın ilk girişimlerinden biri, video oyunları için dijital varlıklar satmaktı. Buna ek olarak Hong Kong'da dijital odaklı bir emlak ajansı olan Okay.com'un kurucu ortaklığını yaptı.

Kan da EOS nedir?

EOS, kan tahlilleri ile belirlenen ve kanda yer alan ve bir tür akyuvar çeşidi olan Eozinofilin değerinin ölçülmesine yardımcı olan testtir. Eozinofil, vücutta çok önemli görevleri bulunan akyuvar türüdür.

EOS hangi borsada?

EOS; Binance, Coinbase, Bitfinex, Kraken ve YoBit gibi popüler kripto para borsalarının çoğu üzerinden satın alınabiliyor.

EOS nasıl satılır?

Eos (EOS) Nasıl Alınır?
  1. ilk olarak BitTurk.com kripto para borsasında ücretsiz hesap oluşturmanız gerekmektedir.
  2. Hesap oluşturma işlemini tamamladıktan sonra anasayfa üzerinden CÜZDANLARIM bölümünü göreceksiniz, bu sayfa üzerinden EOS Al Sat butonuna tıklayarak alım satım sayfasına yönlendirilirsiniz.
Daha fazla öğe...