Cefec 1000 ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Cefec 1000 ne için kullanılır?
  2. Idrar yolu iltihabı adeti geciktirir mi?
  3. CEC 500 mg günde kaç kere kullanılır?
  4. CEC ilacı ne işe yarar?

Cefec 1000 ne için kullanılır?

CEFEC, sefaklora duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu akut bronşit, kronik bronşitin akut alevlenmeleri, farenjit (yutak iltihabı), tonsilit (bademcik iltihabı), pnömoni (zatürre), komplikasyonsuz alt idrar yolu enfeksiyonları, gonore (bel soğukluğu), deri ve yumuşak doku enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Idrar yolu iltihabı adeti geciktirir mi?

Üst idrar yollarında böbrekler, mesane ve üreter bulunur. Burada gerçekleşen bir enfeksiyon adet döngüsünü etkilemeyecektir.

CEC 500 mg günde kaç kere kullanılır?

4.2. Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: Yetişkinler (16 yaş ve üstü): Farenjit, bronşit, tonsilit, deri ve yumuşak doku enfeksiyonları ve alt idrar yolu enfeksiyonlarında önerilen doz, 8 saatte bir olmak üzere günde 3 defa oral yoldan 250 mg'dır (1/2 adet CEC 500 mg Efervesan Tablet).

CEC ilacı ne işe yarar?

alt idrar yolu enfeksiyonları, deri ve yumuşak doku enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. Eğer: • Sefalosporin grubu antibiyotiklere veya CEC içindeki etkin veya yardımcı maddelerden birine karşı duyarlılığınız varsa bu ilacı kullanmayınız.