Aromalı kayganlaştırıcı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aromalı kayganlaştırıcı ne işe yarar?
  2. Durex kayganlaştırıcı Çilekli ne işe yarar?
  3. Ok masaj jeli ne işe yarar?
  4. Okey Masaj Jeli kayganlaştırıcı olarak kullanılır mı?

Aromalı kayganlaştırıcı ne işe yarar?

Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jel, cinsel ilişkiden aldığınız keyif ve rahatlığı arttırmaya yönelik çilek aromalı, kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jeldir. Cinsel ilişki sırasında güvenli ve etkili kayganlık sağlar. Vajinal kuruluğu azaltmaya yardımcı olur. ... Suda erir, kolayca yıkanıp çıkarılabilir.

Durex kayganlaştırıcı Çilekli ne işe yarar?

Durex Play Kayganlaştırıcı Jel Çilek Hazzı 50 ml: *Çilek aromalı bir deneyimin tadını 4 mevsim çıkarın. *Vajinal kuruluk ve özel bölgede rahatlama sağlar, her iki tarafın da zevkli anlar yaşamasını sağlar. *Su bazlı formüle sahiptir. *Cinsel bölgede kullanım için de uygundur.

Ok masaj jeli ne işe yarar?

Okey Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı Ginseng, afrodizyak etkili Ginseng içeriği sayesinde cinsel ilişki sırasında etkin ve güvenli bir kayganlık sağlar. Vajinal kuruluğu azaltmaya yardımcı olarak daha konforlu ve zevk veren bir cinsel ilişkinin kapılarını aralar.

Okey Masaj Jeli kayganlaştırıcı olarak kullanılır mı?

Okey Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı Ginseng, afrodizyak etkili Ginseng içeriği sayesinde cinsel ilişki sırasında etkin ve güvenli bir kayganlık sağlar. ... Hem masaj jeli hem de kayganlaştırıcı olarak kullanılabilir. Prezervatifle ve diğer latex ürünlerle kullanıma uygundur.