Ense damlası ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ense damlası ne işe yarar?
  2. Derma Drop ense damlası ne ise yarar?
  3. Derma Drop ense damlası nasıl kullanılır?
  4. Dış parazit damlası pire öldürür mü?
  5. Dış parazit damlası nasıl kullanılır?
  6. Pire damlasından sonra pireler ne zaman ölür?
  7. Dış parazitten sonra kedi yıkanır mı?

Ense damlası ne işe yarar?

Ense damlaları pire mücadelesinde en yaygın kullanılan metoddur. İlkbahar ve yaz aylarında ayda bir, havanın soğuk ve pire aktivasyonun az olduğu dönemlerde 2-3 ayda bir düzenli uygulamalar ile köpeğinizde pire kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Derma Drop ense damlası ne ise yarar?

Bit, pire ısırıkları sonucu vücutta oluşan lezyonların giderilmesini sağlar. Deride oluşan siğil ve benzeri oluşumların tedavi sürecinde destekleyici rol oynar. Deri florasını etkilemeden derinin güzel kokmasını sağlar. İçerisinde bulundurduğu gliserin sayesinde derinin daha yumuşak ve parlak kalmasını sağlar.

Derma Drop ense damlası nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU: Maxi Derma Drop Doğal Bit Pire Kovucu 11-20 kg. Köpek Ense Damlası 5'li Damla Paketi; Deri üzerine, tüyler ayrılarak, dik duran kedi veya köpeğin omuz arasına çizgi şeklinde omuzdan sırt bölgesine doğru damlatılarak uygulanır. Bu uygulama 21 günde bir tekrarlanır.

Dış parazit damlası pire öldürür mü?

Kedilerin ense dibine yapılan pire damlaları, kana karışarak kedinizi ısıran pireleri öldürüyor. Ayrıca yavru kediler için de kullanılan pire damlaları da bulunmaktadır.

Dış parazit damlası nasıl kullanılır?

Kedi dış parazit damlasının mutlaka kedilerin yalayarak, ulaşamayacağı bölgelerine dökülmesi gerekmektedir. Dış parazit damlası olduğundan harici olarak uygulanmalıdır. Damlayı yani dış parazit ilacını yalamaması için vücudunda yalayamadığı yerine dökülmelidir. Bunun içinde kedilerin ense bölgesi tercih edilmelidir.

Pire damlasından sonra pireler ne zaman ölür?

Pire damlası etkisi ortalama olarak 3 ay sürmekte. Pireler kedileri ısırdıklarında ölerek, 24 saat içerisinde kediler pirelerden kurtulacaktır. Pireler öldükten hemen sonra kedinin üzerinde olanlar düşecektir.

Dış parazitten sonra kedi yıkanır mı?

İster yavru, ister yetişkin olsun aşılamadan 3 gün önce ve 3 gün sonrasında yıkama yapılmamalıdır. Kedinizin aşı programı, sağlık durumu göz önüne alınarak veteriner hekiminiz tarafından en uygun şekilde hazırlanacaktır.