Barilla pesto ne?

İçindekiler:

  1. Barilla pesto ne?
  2. Barilla pesto sos nerelerde kullanılır?
  3. Pesto soslu makarna nasıl pişirilir?
  4. Pesto sos kaç kalori?
  5. 1 yemek kaşığı pesto sos kaç kalori?

Barilla pesto ne?

Barilla'nın ikonik Pesto alla Genovese sosunda, Pecorino Romano DOP peynirinin eşsiz tadına birçok taze ve kokulu fesleğen yaprağı eşlik eder. Hiçbir koruyucu katkı maddesi eklenmeden hazırlanmış bu yaz kokulu pesto, makarnanızda İtalya'nın en güzel tatlarını keşfedebilmeniz için kullanıma hazır olarak geliyor.

Barilla pesto sos nerelerde kullanılır?

Özellikle penne, fettucini ve İtalyan mantısı tortellininin üstünde kullanılmaktadır. Salatalarda, sandviçlerde, et ve tavuk yemeklerinde de çokça kullanılmaktadır. Pesto sos yalnız olarak da tüketilen bir sosdur. Kızarmış ekmeğin üstüne sürülerek sabah kahvaltılarına ferah lezzet katar.

Pesto soslu makarna nasıl pişirilir?

Pesto soslu makarna için; orta boy derin bir tencere içine yeteri miktarda su koyup, kaynamaya bırakın. Kaynayan suyun içine biraz tuz ve yarım paket makarna koyun. Tencerenin kapağını kapatıp, makarnayı yumuşayana kadar haşlayın. Diğer tarafta başka bir tencere içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı döküp, ısıtın.

Pesto sos kaç kalori?

1 Porsiyon (Orta) Pesto Sos 380,32 kaloridir. Pesto Sos içeriğinde 4,51 Karbonhidrat(g), 28,88 Protein(g), 40,46 yağ(g), 1,29 lif(g), 125,23 Sodyum(mg), 173,08 potasyum(mg), 178,41 Kalsiyum(mg), 1672,40 A Vitamini(ui), 5,84 C Vitamini(mg), 1,08 ve Demir barındırır. Pesto Sos kalorisi ve besin değerleri…

1 yemek kaşığı pesto sos kaç kalori?

Pesto Sosun 100 gramında 457 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 83 gram Pesto Sosta 379 kalori bulunmaktadır. Kalorisinin büyük kısmını (%73) yağdan alan Pesto Sosu kilonuza göre hesaplayarak uygun miktarda tüketebilirsiniz.