Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi ne iş yapar?
  2. Kurumsal hat nedir Turkcell?
  3. Turkcell'in müşteri hizmetlerinin numarası kaç?
  4. Turkcell Kapanmada açık mı?
  5. Çözüm Merkezi ne is yapar?
  6. Turkcell hizmetleri neler?
  7. Çözüm Merkezi ne demek?
  8. Kurumsal tarife ne demek?

Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi ne iş yapar?

Paket, internet, dijital servisleri, erişim, Turkcell online işlemler gibi birçok sorunuzu karşılamak için var olan yetkili kurumsal satış ve destek noktalarıdır.

Kurumsal hat nedir Turkcell?

Turkcell kurumsal hat servisleri, tüm telefon ve internet paketlerinizi kapsayan tüm çalışanlarınızın şirket hatlarını tek çatı altında yönetmenizi sağlayan teklifler bütünüdür.

Turkcell'in müşteri hizmetlerinin numarası kaç?

DAHA KALİTELİ HİZMET *Müşteri Hizmetlerimize ulaşmak artık Turkcell'liler için daha da kolay. Cep telefonunuzdan 532'yi tuşlayarak Turkcell'e ulaşmak sadece 3 rakam. Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 05 'yi tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

Turkcell Kapanmada açık mı?

Mağazalarımız 09:00-22:00 aralığında hizmet vermektedir. AVM ve Cadde mağazalarımızın açılış kapanış saatleri farklılık gösterilebilir.

Çözüm Merkezi ne is yapar?

Haftanın 7 günü hizmet veren Çözüm Merkezi personeli, telefon, faks, e-mail, gezici ekip, halk günü, doğrudan başvuru gibi yollarla kendisine ulaşan binlerce başvuruyu titizlikle değerlendirip çözüme giden en kısa yolları bulmakla uzmanlaşıyor.

Turkcell hizmetleri neler?

Dijital Operatör Uygulaması - Ayarlarım
  • Kesintisiz Erişim. Yeni Nesil Veri Merkezi. Bulut (Cloud) Çözümleri. Siber Güvenlik. Yönetilen Hizmetler. Nesnelerin İnterneti (IoT) İş Uygulamaları ile e-Dönüşüm. ...
  • Giriş Yap. Yeni Hat. Fatura Sorgula & Öde. Faturalı Ek Paket Al. Faturasız Paket Yükle. TL Yükle. Bilgisayardan İnternet Yükle.

Çözüm Merkezi ne demek?

E-ticaret Çözüm Merkezi, e-ticaret yaparken ihtiyaç duyulabilecek hizmetleri içeren bir bilgi ve başvuru platformudur. Çözüm merkezinde, alanında uzman onlarca resmi çözüm ortağı bulunmaktadır.

Kurumsal tarife ne demek?

Kurumsal tarifeler, GSM operatörleri Turkcell, Avea ve Vodafone'un şirketlere özel olarak sunduğu cep telefonu tarifeleridir. Kurumsal hat sahibi olduktan sonra, operatörlerin sunduğu bu tarifelerden size uygun olanını seçebilirsiniz.