Samsung Wi-Fi araması ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Samsung Wi-Fi araması ne işe yarar?
  2. Wi-Fi araması ne ise yarar?
  3. VoLTE ve Wi-Fi arama ne demek?
  4. VoLTE internet harcar mi?

Samsung Wi-Fi araması ne işe yarar?

Wi-Fi Arama Teknolojisi (VoWiFi), şebeke erişimi kısıtlı veya olmadığı yerlerde, Wi-Fi ağı üzerinden görüşmelerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan teknolojidir. ... Cihazınız ve SIM kartınız Wi-Fi Arama'ya uyumlu, 4.5G servisiniz açık ise Wi-Fi Arama servisinizi WIFI ARAMA yazıp 5555'e göndererek SMS ile açabilirsiniz.

Wi-Fi araması ne ise yarar?

Wi-Fi ile Arama özelliği, hücresel kapsama alanının çok dar olduğu veya hiç bulunmadığı yerlerde Wi-Fi bağlantınız olduğunda telefon araması yapmanıza veya almanıza olanak sağlar.

VoLTE ve Wi-Fi arama ne demek?

Aynı anda veri ile ses kullanımına olanak tanıyan bir 4.5G hizmeti diyebiliriz. HD kalitede görüşmeler yapmayı sağlayan Voice Over LTE (Volte) servisi, ülkemizdeki telefon operatörlerinin verdiği bir telekomünikasyon servisidir. iPhone ve Android telefon modellerinde volte hizmetine geçmek mümkün ve kolaydır.

VoLTE internet harcar mi?

Ayrıca bu uygulama ile sesli aramadan video görüşmeye kadar birçok özelliğinden faydalanılmaktadır. Hem konuşurken bir yandan da internetinizi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bilmeniz gereken bir şey var oda VoLTE uygulaması internet ile çalışmakta ve yaptığınız arama sonucu internet paketinizden düşmektedir.