İBB Sosyal Kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. İBB Sosyal Kart nasıl alınır?
  2. 2021 İBB kartları ne zaman yatacak?
  3. Istanbul kart kimlere veriliyor?
  4. İstanbulkart kimlere bedava?
  5. İstanbulkart tramvayda geçiyor mu?

İBB Sosyal Kart nasıl alınır?

İBB Sosyal yardım kart ALO 153 hattı üzerinden de kolayca yapılmaktadır. Bunun için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı arayarak Beyaz Masa üzerinden başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. Şayet Beyaz Masa 153 hattı meşgul ise arayabileceğiniz diğer hat 0212 444 00 93 numarası olmaktadır.

2021 İBB kartları ne zaman yatacak?

Peki ilerleyen zamanlarda İBB sosyal yardım kartı ne zaman yüklenecek? Sosyal yardım kartı için başvuruda bulunduğunuzda başvurunuz olumlu sonuçlandıysa, kartınızı bir sonraki ayın 15'i ile 20'si arası teslim alabilirsiniz.

Istanbul kart kimlere veriliyor?

İndirimli İstanbulkart nedir ve kimlere verilir? İndirimli kart, toplu ulaşımda uygulanan indirimli tarifeyi kullanmaya hak kazanan kişilere verilmektedir. Öğretmen, Öğrenci ve 60 Yaş Kart'ı olmak üzere üç kategorisi olan ve ön yüzünde kişi bilgileri ile fotoğrafının yer aldığı kişisel kart tipidir.

İstanbulkart kimlere bedava?

Ücretsiz İstanbulkart nedir ve kimlere verilir? Ücretsiz Kart, toplu ulaşımda uygulanan ücretsiz tarifeyi kullanmaya hak kazanmış kişilere verilmektedir. Ön yüzünde kişi bilgileri ile fotoğrafının yer aldığı kişisel kart tipidir.

İstanbulkart tramvayda geçiyor mu?

İstanbulkart kullanarak metro, Marmaray, tramvay, belediye otobüsü ve şehir hatları vapurları ile seyahat edilebilmektedir.