Ogansia ürünleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Ogansia ürünleri nelerdir?
  2. Propolis diş macunu ne işe yarar?
  3. Ogansia reishi mantarı takviye edici gıda ne işe yarar?
  4. Ogansia neye iyi gelir?
  5. Ogansia Reishi mantarı nasıl kullanılır?
  6. Ogansia ls1001 nasıl kullanılır?
  7. Ogansia propolis nasıl kullanılır?

Ogansia ürünleri nelerdir?

Ogansia kişisel bakım ürünleri arasında ise; şampuan, bitkisel kompleks, saç maskesi, saç serumu, kaş bakım serumu, kirpik bakım serumu, el bakım kremi, ayak bakım kremi, cilt ve makyaj temizleme suyu, yüz yıkama jeli gibi ürünler bulunmaktadır.

Propolis diş macunu ne işe yarar?

Diş minesine zarar vermeden güçlenmesine yardımcı olurken temizler ve dişinizin doğal beyazlığını korur. İçeriğindeki propolis özü ile dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasına, diş ve diş etlerinizin güçlenmesine yardımcı olur.

Ogansia reishi mantarı takviye edici gıda ne işe yarar?

-Bağışıklık Sisteminizi Güçlenmesine Yardımcı Olur. -Hücrelerinizi Yenilemeye Yardımcı Olur. -Vucudunuzdaki Kanın Temizlenmesine Yardımcı Olur.

Ogansia neye iyi gelir?

Bağışıklık sistemini güçlendirir, kan dolaşımını arttırır, kan değerinin düzelmesine yardımcı olur, anti oksidan açısından zengindir, hücrelerin yenilenmesi ve yapılanmasında yardımcı olur, kas ve kemik yapısını besler, vücudun günlük alması gereken protein – vitamin ve mineralleri içerir.

Ogansia Reishi mantarı nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: 11 yaş üzeri yetişkinler için günde 2 tablet olarak bol su ile tüketilmesi tavsiye edilir. Uyarılar: Tavsiye edilen günlük tüketim miktarını aşmayınız. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumunda doktorunuza danışınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez.

Ogansia ls1001 nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: 11 yaş üzeri yetişkinler için günde 2 paket (2 x 15 mL) olarak bol su ile tüketilmesi tavsiye edilir. Uyarılar: Tavsiye edilen günlük tüketim miktarını aşmayınız. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumunda doktorunuza danışınız.

Ogansia propolis nasıl kullanılır?

Her tablet 598,2 miligram saf propolis ekstresi içermektedir. Kullanım Şekli: 11 yaş üzeri yetişkinler için günde 2 tablet olarak bol su ile tüketilmesi tavsiye edilir.