SGK e bildirge giriş nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. SGK e bildirge giriş nasıl yapılır?
  2. SSK prim bildirgesi ne zaman verilir?
  3. Hesap fişi girişi nasıl yapılır?
  4. Ay bitmeden SGK bildirge verilebilir mi?

SGK e bildirge giriş nasıl yapılır?

e-Bildirge uygulamasına erişim için http://www.sgk.gov.tr adresinden E-SGK bağlantısına tıklanır: E-SGK bağlantısından karışımıza gelen sayfada e-Bildirge sayfasına gitmek için İşveren bölümünde E-Bildirge bağlantısına tıklanır: E-Bildirge sayfasında e-Bildirge uygulama bağlantısı ve duyurular yer almaktadır.

SSK prim bildirgesi ne zaman verilir?

Ayın 15'i ile müteakip ayın 14'ü arasındaki çalışmaları karşılığı ücret alan sigortalılar için en geç belgenin ilişkin olduğu ayı izleyen ayın 23'ünde, saat 23.59'a dek e-Sigorta aracılığıyla SGK'ya göndermesi zorunludur.

Hesap fişi girişi nasıl yapılır?

Sigortalı hesap fişi girişi için bilgisayarımızdan www.sgk.gov.tr adresini açıyoruz, daha sonrasında E-SGK seçeneği ile E-BİLDİRGE menüsüne tıklıyorsunuz karşınıza gelen E- bildirge giriş sayfasında aşağıda resimde gördüğünüz butona tıklıyorsunuz.

Ay bitmeden SGK bildirge verilebilir mi?

Önemli Açıklama: 5/12/2017 tarihli ve 30261 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Yönetmelik değişikliği ile aylık prim ve hizmet belgesinin en son verilme tarihi ilgili dönemi takip eden ayın 23'ü olarak değiştirilmiş olup artık özel – kamu işyeri fark etmeksizin tüm işyerlerinde en geç takip eden ayın 23 ...