EasyFishoil çiğnenebilir mi?

İçindekiler:

  1. EasyFishoil çiğnenebilir mi?
  2. EasyFishoil kac tablet?
  3. EasyFishoil Yetişkinler için ne kadar?
  4. Easy Q ne işe yarar?
  5. Easy Fish Oil yetişkin nedir?
  6. Easy Fish Oil Q ne işe yarar?

EasyFishoil çiğnenebilir mi?

Kullanım Talimatı: Yetişkinler için günde 1 çiğnenebilir jel form tüketilmesi önerilir.

EasyFishoil kac tablet?

* Easy Fish Oil; Omega 3 ve Vitamin D içeren, çocuklar için takviye edici gıdadır. * Kullanım Önerisi: 4-10 yaş arası çocuklar için günde 1-2 jel tabletin çiğnenerek kullanılması önerilir. * Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

EasyFishoil Yetişkinler için ne kadar?

GLOBAL OLARAK ÖNERİLEN GÜNLÜK OMEGA 3 İÇERİĞİ Food and Agriculture Organization – (Dünya Gıda ve Tarım Örgütü) Yetişkinlerin günde 250 mg – 2 gr EPA + DHA tüketmelerini önerir.

Easy Q ne işe yarar?

Easy Q, DHA, kolin, B6, B12 vitamini ve folik asit içerir. DHA normal beyin fonksiyonlarının ve görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. B12 ve B6 vitaminleri yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına, normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.

Easy Fish Oil yetişkin nedir?

EasyFishoil Omega 3 30 Çiğnenebilir Form, içerisinde Omega 3 ve D vitamini içeren yetişkinlere yönelik bir balık yağıdır. Easy Fish Oil susuz tüketilebilen çiğnenebilir jel formu ve kokusuz olma özelliği sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Norveç'te patentli ConCordix teknolojisi ile üretilmiştir.

Easy Fish Oil Q ne işe yarar?

EasyVit Easy Q Kids 30 Çiğnenebilir Form, içeresinde Omega 3, Kolin, Folik Asit, B6 ve B12 vitaminleri bulunduran çocuklar için takviye edici bir gıdadır. ... (*)- B6 ve B12 vitaminleri yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına, normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.