PTT Kargo ile Yurtdışına Gönderi kaç gün sürer?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo ile Yurtdışına Gönderi kaç gün sürer?
  2. PTT yurt dışı Kargom Nerede?
  3. Avrupaya kargo kaç günde gider?
  4. Express kargo kaç günde gelir?
  5. Almanyadan kargo kaç günde gelir 2020?
  6. Yurt dışından gelen kargo nasıl takip edilir?

PTT Kargo ile Yurtdışına Gönderi kaç gün sürer?

Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç(3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte ...

PTT yurt dışı Kargom Nerede?

PTT YURTDIŞI KARGO TAKİP İÇİN GEREKLİ ADRES PTT yurtdışı kargo takip için PTT'nin internet sitesi ya da turkiye.gov.tr adresine girmeniz yeterli. Önceliği ptt.gov.tr adresine verelim. PTT kargonun resmi sitesi olan ptt.gov.tr'ye girdikten sonra gönderi takip bölümünü bulmalısınız.

Avrupaya kargo kaç günde gider?

Ancak genel olarak teslim aldığımız yurtdışı kargo paketlerinizi; Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine 1 ila 2 iş günü içerisinde, Amerika'ya 2 ya da 3 gün içerisinde, diğer ülkelere ise ortalama 1 ila 5 gün içerisinde teslim etmekteyiz.

Express kargo kaç günde gelir?

Artık neredeyse aynı gün teslimat hızına ulaşan express kargoda, kargonun gönderileceği ülke önem arz etse de ortalama olarak 1-3 iş günü içinde dünyanın hemen her noktasına gönderim yapılabiliyor. Express kargo ile yurtdışı kargo paketi alıcısına sağlam ve zamanında ulaşıyor.

Almanyadan kargo kaç günde gelir 2020?

UPS ile Almanya'dan kargo gönderimi yapılacaksa kargo 2 ila 5 iş günü içerisinde Almanya'dan Türkiye'ye gönderilirken UPS Express gönderimlerin kargo 1 ila 3 iş günü içerisinde Türkiye'ye gelmektedir.

Yurt dışından gelen kargo nasıl takip edilir?

Bunun için yine PTT'nin yurtdışı kargo takibi yapılan internet sayfasına gitmelisiniz. paketinizi PTT'ye teslim ettiğinizde size verilen 13 haneli takip numarasını internet sitesindeki kutucuğa yazıp “Sorgula” dediğinizde kargonuzun o an nerede olduğu bilgisi ekranınızda olacak.