Kargoist hangi illerde?

İçindekiler:

  1. Kargoist hangi illerde?
  2. Kargoist kargo ne zaman gelir?
  3. Kargoist kargo takip nasıl yapılır?
  4. Kargoist nasıl bir kargo?
  5. Kargo ist kimin?
  6. Kargoist dağıtımda ne demek?
  7. Kargoda at ihbarı ne demek?

Kargoist hangi illerde?

Kargoist olarak, İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, İzmir, Antalya gibi büyükşehirler başta olmak üzere ilçede dağıtımımızı sürdürmekteyiz.

Kargoist kargo ne zaman gelir?

Dünyanın önde gelen markaları e-ticaret operasyonlarında Kargoist'i tercih ederek, kargolarını müşterilerine 24 saat içinde ulaştırıyorlar.

Kargoist kargo takip nasıl yapılır?

Kargoist kargo takip sorgulama işlemi için bulunan bir diğer yol ise, Kargoist resmi web sitesini ziyaret ederek ilgili alana gönderi takip numaranızı yazmaktır. Bunun için, ilgili yere gönderi takip numaranızı yazdıktan sonra “gönder” butonuna basmanız yeterlidir.

Kargoist nasıl bir kargo?

Kargoist'in sunduğu şehir içi kargo hizmeti, ilk olarak İstanbul'da verilmeye başlanmış olan bir kargo hizmetidir. ... Yine Kargoist, mobil şube hizmeti kapsamında, müşterilerine kendi operasyon noktaları üzerinde, firma personelleri ile gönderilerin hızlı ve kolayca hazır hâle gelmesini sağlar.

Kargo ist kimin?

2012 yılında İsak Temel ve Alim Yazlı tarafından hayata geçirilen Kargoist, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden kurumsal kargo taşımacılığı girişimi olarak faaliyet gösteriyor.

Kargoist dağıtımda ne demek?

İstanbul'un araç trafiğine elverişli olmayan bölgeleri için Kargoist, motorlu şehir içi dağıtım hizmeti verir. Gönderileriniz, trafiğe uygun olmayan bölgelere moto kurye ekibi ile çok kısa sürede ulaştırılır. Geri dönüşlü dağıtım hizmeti de firmanın verdiği kargo hizmetlerinden bir tanesidir.

Kargoda at ihbarı ne demek?

İlgili gün içerisinde Adres Teslim ( A.T. ) olarak şubeye ulaşan, çeşitli nedenlerle teslim edilememesinden dolayı birimde kalan kargodur.